Mit funktionelle retro køkken…

4 kommentarer
Annonce

Mit køkken skal være funktionelt og praktisk at arbejde i. Ja, jeg skriver mit køkken, for selvom Morten også engang imellem laver mad, så er det primært mig, der står for den del herhjemme og derfor var det, meget naturligt, også mig der fik lov til at bestemme hvordan og hvorledes det skulle være, dengang vi indrettede det.

Men som madblogger og madnørd bruger jeg rigtig meget tid i køkkenet og derfor er det ikke kun vigtigt, at køkkenet er funktionelt og praktisk – det skal også være hyggeligt og et sted jeg føler mig godt tilpas. Jeg er generelt vild med pangfarver, som lyser op mod de grå vægge, og så retrostilen. En del af de ting vi har i køkkenet, har vi fundet på markeder her i Danmark eller USA, fx gamle nummerplader, en original Coca Cola kasse, gamle kopper, samt selvfølgelig alt mit te – det ender med, at Morten sender mig på afvænning 😉 Men hvorom alting er, så har denne indretning medvirket til, at køkkenet nu er et af husets skønneste rum og jeg befinder mig som en fisk i vandet, når jeg arbejder i et mix af de “gamle ting der har en historie” og “nye ting med retro look og funktionalitet”.

 

 

Det er blandt andet derfor, at jeg er så vild med Dualit produkterne fra luxoliving.dk. De har erfaringen, efter mere end 60 år på markedet, så deres produkter er altså både funktionelle og praktiske, men samtidig har deres køkkenmaskiner bare det mest fantastiske, let retro-agtige look og jeg har blandt andet forelsket mig i en håndmixer og en køkkenvægt, for slet ikke at nævne en cremefarvet brødrister med plads til 4 skiver toast, som i min verden er “to die for”.

Luxo Living har en stor og flot netshop med varer i massevis, hurtig og billig levering og fuld returret, men hvis du ligesom mig godt kan lide at forelske dig i, beundre og ae dine køkkenting, inden du køber dem, har de også en fin butik i Herning.

 

Note. Indlægget er skrevet i samarbejde med Punkt1.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Berit
8 år siden

Lækker farve du har på væggen. Hvad hedder den?

Jannick
8 år siden

Jeg har også kun hørt godt om Dualit.
I den forbindelse ved jeg, at der er en specialiseret Dualit online shop, hvor man kan få glæde af toastere/brødristere, el-kedler, kaffe- og espressomaskiner m.m. fra Dualit.

Mvh Jannick

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)