Så blev det fredag, weekenden er skudt i gang og den skal være så velkommen.

Efter en kort dag i skolen, og på arbejde for Mortens vedkommende, var der tid til, at Villy og jeg gik en lille tur i det overraskende lune og milde vejr, hvor solen også lige præsterede at titte frem et par gange, mens ænderne og blishønsene svømmede rundt og nød det ude på søen. Imens tilberedte Morten er skøn frokost bestående af en lækker, lun leverpostej, som vi havde købt med hjem, lidt kogte æg og rejer og en rest røget pebermakrel. Ikke så ringe at komme hjem til.

Efterfølgende har vi været vi en tur på biblioteket, hvor jeg som sædvanligt endte med at finde og hjembringe en kæmpe stabel madblade og kogebøger – jeg går altid helt amok og har efterhånden studeret alt, hvad de har på hylderne, men jeg kan alligevel blive ved med at finde inspiration. Derfor har jeg også brugt resten af eftermiddagen i selskab med en god, stor kop te og en blok. Min to-do liste vokser stødt og roligt med al den inspiration og de mange ideer, som jeg falder over i diverse kogebøger, blade og på madblogs, men engang imellem lykkes det mig da heldigvis også at få streget et par linjer ud.

 

 

Aftenen skal bruges i sofaen på allermest afslappende vis. Der er indkøbt lækker chokolade – en plade mørk 70 % med orangesmag, frisk frugt og en lille pose af mine all time favorite chips – rodfrugtchips med havsalt. Lyder måske en smule frelste pga. navnet, men det tror jeg, ærgerligt nok, ikke de er 😉 Når vi så også inkluderer tændte stearinlys, hyggelige og bløde tæpper på sofaen og gode film fra netflix, så kan weekenden vist ikke skydes i gang på bedre vis.

Hvilke hyggelige planer har I andre derude for weekenden?

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)