I dag har jeg, og sandsynligvis en helt masse af landets skoleelever, fået vinterferie. Og for mit vedkommende byder ugen på eksperimenter i køkkenet, gåture med Villy, lange og rolige formiddage med sen morgenmad, en tur på biblioteket og hamstre lidt gode bøger, en tur til frisør og kosmetolog, planlægning af kommende blogindlæg og meget andet rart, samt en lille smule læsning forud i skolebøgerne – og nej, det er ikke fordi, at det vi læser er så spændende, at jeg bare er nødt til at vide, hvad der sker i næste kapitel 😉

Som studerende, med dertilhørende sommer- og juleferie af en særdeles pæn længde, burde jeg måske ikke lige være den første til at fable om, hvordan jeg trænger til vinterferie, men faktum er altså bare, at det gør jeg. Når man begynder at læse, tager det tid at vænne sig til en ny hverdag – en hverdag, hvor man nogle gange bruger mange timer på bare at sidde og lytte og koncentrere sig og en hverdag der kræver, at man har selvdisciplin nok til at bruge de undervisningsfri dage på at læse, fremfor på overspringshandlinger.

 

 

Men det betyder også, at når man har vænnet sig til den hverdag, der hedder studielivet, så er det pludselig hårdt at skulle forholde sig til det virkelige liv udenfor skolen. Og det liv har jeg været en del af i de 2 uger i januar, hvor vi var i praktik med efterfølgende evalueringer, fremlæggelser og modulprøve. Ligesom det trækker tænder ud af vænne sig fra det virkelige liv til et stillesiddende og lektiefyldt studieliv, så trækker det også tænder ud at blive en del af det virkelige liv igen og det er altså grunden til, at jeg mener, jeg kan tillade mig at sige, at nu trænger jeg til ferie 🙂

Og når ferien så ikke bare byder på Fastelavn og bagning af de gode, hjemmelavede fastelavnsboller efter min allerbedste opskrift men også en Valentines Day sammen med ham der Morten, så kan det da næsten ikke blive meget bedre 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)