Som jeg vist har nævnt et par gange, så kører Morten og jeg en tur til Amsterdam sammen med min lillebror og hans kæreste i starten af april. Da det efterhånden er en hel del år siden, at jeg sidst har været i Amsterdam, og Morten aldrig har været der, er vi jo ikke helt så velbevandrede ud i byen, som vi fx er i New York. Derfor vil jeg blive rigtig glad, hvis der skulle sidde nogle af Jer læsere derude, som har lyst til at dele et par gode råd, fif, tips og ideer til, hvad man skal opleve i Amsterdam.

Idet vi skal på forlænget weekend og først og fremmest skal hygge os og nyde stemningen, byen og hinandens selskab, bliver det nok ikke det helt store turistprogram, der bliver prioriteret. Vi går heller ikke efter de store kulinariske oplevelser på restauranter med Michelin stjerner og den slags, men mere efter de hyggelige og/eller skæve og anderledes restauranter/cafeer med god mad på den uhøjtidelige måde, hvor det ikke nødvendigvis gør noget, at man bliver hængende og griner og drikker et par øl efter maden.

Desuden håber jeg, at vi kan få tips til et par markeder eller små sjove butikker, få ideer til delikatesser som man er nødt til at købe med hjem, oplevelser som vi ikke må gå glip af eller måske et eller andet, som lige er noget for en madnørd som mig. Alle bud modtages med stor tak.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)