Uge 11 fløj af sted lige så hurtigt som resterne af ugerne siden nytår har gjort – jeg fatter ikke, hvor tiden er blevet af, men vinteren er vist overstået og foråret og lidt senere sommeren står på spring og jeg må så bare prøve at følge med.

Ugen står på én eneste skoledag for mit vedkommende, så i denne her uge har jeg for alvor tid til at hygge i køkkenet, afprøve projekter og meget andet. Man kan jo ikke som sådan tale om, at være bagud i køkkenet, men der er da et par ting, som jeg godt kunne tænke mig, at der blev tid til. Blandt andet vil jeg gerne have lavet lidt påskeæg med marcipan, men om det bliver i denne her uge eller næste er sådan set ikke så vigtigt.

 

 

Madplan uge 11.

Mandag – Egentlig ikke så spændende en dag rent madmæssigt, for Morten er i København på kundebesøg og jeg ved ikke 100 %, hvornår han kommer hjem. Jeg regner med at sætte en grydefuld risengrød over at trække i dynen, så den bare lige skal koges op på komfuret, når han kommer hjem og så har jeg lovet, at bage en portion af de lækre og bløde müsliboller, som jeg bloggede om for et par uger siden, så mon ikke også vi får sådan et par stykker med lidt pålæg eller ost på.

Tirsdag – Vi skal spise aftensmad hos “de sædvanlige” på den anden side af vejen. Jeg ved faktisk ikke noget om, hvad menuen kommer til at stå på, men det kan jo være de ved det selv 🙂

Onsdag – Jeg drømmer om en portion karrysuppe med kylling og ferskner. Selvom vi har taget hul på foråret, kan det jo stadig være lækkert med en portion varm suppe – dog holder jeg mig fra nu af til de lidt lettere i genren, fx denne her som smager virkelig godt og altid er populær her i huset.

TorsdagGlaseret hamburgerryg med gulerodsgratin og salat. Opskriften på gulerodsgratinen ligger ikke på bloggen endnu – den er et af de projekter, som jeg håber at få afprøvet i løbet af ugen.

Fredag – Resterne af den glaserede hamburgerryg skal vi have som fyld i en portion spinatpandekager med skinke og ost. Nemt og lækkert.

Lørdag – Vi skal have blinis med stenbiderrogn til forret – sæsonen er jo ikke så lang og det varer ikke længe, før det er helt slut. Derefter har jeg planer om at prøve at lave en kyllingelasagne med kyllingefilet, tomat og spinat. Opskriften ligger ikke på bloggen endnu, men den kommer selvfølgelig, når jeg har lavet lasagnen.

Søndag – Vi skal ud at spise med et vennepar, som har bryllupsdag. Det er 3. år i træk vi fejrer deres bryllupsdag med en middag på en god restaurant og det plejer at være super hyggeligt.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)