På det seneste har vi selvfølgelig nydt det fantastiske vejr og blandt andet været et smut i haven og fået revet lidt gamle blade sammen, slået græsset for første gang i år, beskåret et par buske og den slags. Vores have er langt fra færdiganlagt – vores hus havde jo fungeret som udlejningsbolig siden 1956, da vi overtog det for snart 5 år siden, så der var jo en del ting, som gerne ville have lavet om, blandt andet i haven, men vi tager det i vores eget tempo og selvom haven endnu ikke er helt som vi ønsker det, så kan vi jo sagtens nyde den.

For det meste opholder vi os på den store terrasse, som vi fik bygget allerede et år efter, at vi havde købt huset. Der er udgang fra køkkenet og nedgang til haven via en trappe og desuden en fantastisk udsigt over Vejle Ådal og den kæmpestore sø “Kongens Kær” der nærmest er anlagt i forlængelse af haven, kun adskilt at en cykel- og vandresti.

Lige så snart vejret er til det, rykker vi ud på terrassen og det er selvfølgelig også her, vi har vores grill og havemøbler stående. Et af de krav vi stillede til terrassen i sin tid, var faktisk at den skulle være stor nok til, at vi kunne bruge den – der skulle altså være plads til både et stort havebord, stole, grill og meget andet, men selvfølgelig uden at terrassen blev så dominerende, at det ville komme til at ligne en terrasse med et hus på og ikke omvendt. En opgave som vores tømmer udfriede til vores fulde tilfredshed.

I år har jeg en drøm om, at vi kan finde et par lækre lounge møbler til terrassen – ikke nødvendigvis en kæmpe sofa med tilhørende bord og stole, men måske bare et par gode stole og et lille bord, så vi kan sidde der og hygge os i stedet for at sidde ved havebordet.

 

 

Jeg har søgt lidt rundt omkring på nettet og kom blandt andet forbi havemoebelland.dk, som har mange fine muligheder – klik her for at se mere. Blandt andet kan jeg rigtig godt lide, at der er så mange bud på single møbler, hvilket jeg ikke har set så mange andre steder, for der er altså bare ikke plads til et 4 personers sæt på terrassen, når vi i forvejen har krukker med blomster og krydderurter, en stor kuglegrill med anretterbord og et havebord med stole til 6 personer og man samtidig gerne vil have lidt luft omkring møblerne.

Endnu har jeg ikke endelig bestemt mig for, om det skal være en lækker sofa eller to enkelte stole og der er selvfølgelig også tid at løbe på endnu, men omvendt så ved jeg også bare, at pludselig så skinner solen og varmen kommer og så vil jeg jo gerne ud på terrassen og slænge mig i en lækker stol med en god bog 🙂

 

Note. Indlægget er sponsoreret, men holdningen og ordene er helt mine egne.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)