Påsken er veloverstået. Vi er kommet tilbage fra Amsterdam, en masse oplevelser og hyggelige stunder rigere og nu venter hverdagen igen – dog med den lille finesse, at vi har taget hul på en dejlig kort arbejds- og skoleuge med kun 4 dage, inden weekenden igen banker på.

Madplanen bliver også en enkelt dag kortere i denne uge, for selvom uge 15 officielt begyndte i går, kom vi først tilbage i går aftes og madplanen træder derfor først i kraft fra i dag. Forrige uge bød på masser af mad, drinks, øl og snacks, så nu trænger vi til frugt og grønt, knas, saft og kraft. Vi trænger også til at spise knap så overdådigt, hvilket ugens madplan selvfølgelig vil bære præg af. Lidt men godt, let og lækkert.

 

 

Madplan uge 15.

TirsdagCobb Salad med pulled chicken kylling, bacon, avocado og masser af friske og lækre grønsager. Efter påskeferien trænger i dén grad til frugt og grønt.

OnsdagMexicansk lasagne med salatfyld ovenpå. Det er en stor portion, så der plejer også at være rester til lækre madpakker, hvilket vi absolut ikke har noget imod. Det kan være en god idé at tage fra til evt. madpakker, inden der kommer salatfyld på lasagnen – salaten til madpakken kan så i stedet medbringes i en lille boks.

Torsdag – Resterne af tirsdagens pulled chicken kommer i en portion lækre quesadillas med pulled chicken og smeltet ost, som serveres med en god, stærk salsa og guacamole. Grønsagsstave ved siden af.

FredagMadroulade med skinke og salatfyld. Igen en let ret med masser af grønsager, som jeg ikke har lavet længe, men som en læser og medblogger gjorde mig opmærksom på forleden dag, da hun lavede den og linkede tilbage til mig. Desuden synes jeg faktisk, den gør sig ret godt som weekendmad og så smager den skønt.

LørdagKylling i fløde- og hvidvinssauce med ris og grønsager ved siden af. Skøn og cremet sauce med en snert af hvidvin og resten af hvidvinen kan så meget passende serveres til maden.

SøndagGulerods og løgtærte. En rigtig lækker vegetartærte som både mætter og er en fryd for øjet. Vi spiser den gerne uden kød, men er man ikke meget for at undvære kødet, kan tærten i stedet spises som tilbehør, fx til frikadeller eller lign.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)