Bededagsferien er blevet nydt i fulde drag og vi har både haft en tur til Tyskland, lidt havearbejde, et besøg i Legoland og lidt andre hyggelige arrangementer på programmet, så vi har været glade for det dejlige vejr og de lune temperaturer. Nu venter en ny uge, forhåbentligt med lige så godt vejr, i hvert fald er madplanen lagt og dermed er ugens måltider lige til at gå til 🙂

Madplan uge 19

MandagFrikadellesandwiches, som vi ikke har fået i meget lang tid. Tilbehøret bliver ristede kartofler og måske også lidt grønsagsstave og så laver jeg en god dressing, som vi kan dyppe grønsager og kartofler i.

Tirsdag – En god omgang hjemmelavet tomatsuppe, som vi ikke har fået i lang tid. Morten er vild med tomatsuppe, så nu må det være på tide, at vi igen får sådan en portion. Jeg overvejer at bage nogle suppebrød til, fx hjemmelavede hvidløgsnegle og ellers får vi bare nogle ristede sandwiches med skinke og ost.

Onsdag – Morten skal spise sammen med nogle forretningsforbindelser, så jeg skal kun tænke på mig selv. Jeg tror, det bliver en rejesalat med forårløg, chili og mango og et stykke godt brød ved siden af. Så er der også rester til frokost torsdag. Jeg har desuden fri fra skole onsdag, så jeg tror, jeg skal bage en portion store, luftige chokoladeboller – det er længe siden og så kan Morten få en, når han kommer hjem.

Torsdag – Vi skal en tur op til vores gode venner at spise, for det er deres til tur til at holde en omgang madklub. Rygtet vil vide, at vi skal have nogle spicy kyllingelår a la diablo.

Fredag – Fredag aften skal der hygges med flammkuchen og måske også en hjemmelavet pizza med pepperoni, når jeg alligevel har gang i æltning og udrulning af dej. Blandet salat ved siden af – Morten spiser gerne salaten oven på pizzaen, evt. sammen med lidt creme fraiche dressing, men jeg nøjes gerne med at spise den ved siden af.

Lørdag – Jeg tror, vi lægger et par gode bøffer, kyllingebryst eller lign. på grillen – lidt afhængig af vejret selvfølgelig, men der er jo ingen der siger, at vi også skal spise maden udenfor. Tilbehøret bliver salat, sweet potato fries og en eller anden form for sauce eller kryddersmør.

Søndag – Søndag må der gerne være lidt nem mad og derfor står menuen på en portion kylling i karry-mango sauce – serveret med ris med grønsager.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)