Uge 21 er startet som en regnfuld affære, men jeg har ladet mig fortælle, at det kun skulle være her i starten af ugen, at der er risiko for at blive våd, hvis man bevæger sig udenfor uden at være klædt ordentligt på. Heldigvis, for i weekenden er det som bekendt pinse og den skal traditionen tro fejres med et par pinsefrokoster i Mortens familie og de er nu engang allermest hyggelige, når vi allesammen kan sidde i haven og nyde det gode vejr.

 

 

Madplan uge 21.

Mandag – Helt klassisk lasagne med fuldkornsplader. Jeg laver en ordentligt portion, så vi har rester til tirsdag, hvor jeg får lidt travlt og derfor gerne vil have nem mad klar, som bare skal varmes.

Tirsdag – Rester af lasagnen fra mandag – suppleret med en helt enkel tomatsalat..

Onsdag – Vi skal spise sammen med vores vennepar og det er deres tur til at lave mad, så alt hvad vi skal foretage os er at læne os tilbage og nyde det.

Torsdag – Sprøde tun og torskerognsfrikadeller og kold kartoffelsalat. Ikke de store kulinariske udsving, men ikke desto mindre en klassiker som vi får med jævne mellemrum. Kartoffelsalaten er min mors opskrift, som er med syltede agurker/asier i tern og det er min absolutte favorit.

Fredag – Ugens grønne indslag bliver pasta med grønærte-citron pesto. Derudover regner jeg med at bage et grydebrød, så vi både har lækkert brød som tilbehør til aftensmaden og til morgenmaden lørdag og søndag morgen.

Lørdag – Jeg tror, menuen skal stå på hjemmelavede pizzaer. Det er altid så hyggeligt og et rigtigt lørdag aftens projekt. Måske skal der også lidt forkælelse til i form af en portion hjemmebagte og sprøde vafler.

Søndag – Vi skal til pinsefrokost og jeg regner ikke med, at vi er særlig sultne, når vi når aftensmadstid. Hvis vi bliver sultne, tager vi os nok et stykke rugbrød eller lign. hvis ikke der ligefrem er lidt rester fra ugens løb i køleskabet. Frokosten er i øvrigt sammenskuds og jeg skal have små, hjemmelavede romkugler med.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)