Jeg har modtaget et par henvendelser fra nogle af Jer læsere vedr. vores lille Jack Russel, Villy (aka Vimsen, lille Vims, Bimsedyret). I er nogle stykker, som gerne vil se lidt billeder af ham, nu hvor han efterhånden er blevet halvandet år gammel, så nu har han fået et indlæg helt for sig selv – her følger lidt billedspam af vores lille mand 😀

IMG_2544

Bedste venner – mine forældres hund, Ole, som jo dermed også er min hund, er Villy’s bedste ven. Vi tror nok, at Villy synes Ole er sej 🙂

IMG_2886

IMG_3004

Fra vores trappe i entreen kan man skue udover søen og stierne og dermed holde øje med ænder, svaner, gæs, cykler og gående – det er yndlingspladsen, når der skal holdes vagt over kongeriget. Det kan dog blive lidt anstrengende at stå “skævt” mellem to trin på trappen, så dette syn er ikke sjældent, om end det ser lidt underligt ud 🙂

IMG_3308

En lille lur – tæppet er for øvrigt et, som Morten på et tidspunkt havde med hjem til mig som en overraskelse, fordi jeg ønskede mig et hyggeligt tæppe til sofaen. Tæppet er stort, lækkert og blødt og Villy tog det straks til sig – jeg har faktisk aldrig fået lov til selv at bruge det 😀

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)