Lige om lidt, faktisk på fredag, er det Fars dag og selvom der traditionelt er mere fokus på Mors dag, så må vi da ikke glemme far. Okay, Morten og jeg har jo ikke nogen børn, så det bliver så som så med overraskelser her i huset og helt fridag har han heller ikke, men i anledning af Grundlovsdag har han fri kl. 12, så jeg forestiller mig, at jeg laver en lækker frokost, til han kommer fra arbejde. Derudover skal jeg helt sikkert et smut forbi min egen far med en lille ting.

 

 

Jeg synes, det kan være lidt problematisk med gaver til fædre, i hvert fald min far, for de har jo allerede alting og er der en sjælden gang noget de mangler, så får de købt det i løbet af ganske kort tid. Jeg mindes stadig dengang min fars plæneklipper gik i stykker en uge inden hans fødselsdag og vi alle sammen jublede, fordi vi troede, at vi nu havde løst gaveproblematikken med en stor fællesgave…….et par timer senere stod min far så i indkørslen med sin nyindkøbte plæneklipper!!! 😉

Derfor er jeg de seneste år gået over til at købe en lille æske virkelig god chokolade og så bager jeg i stedet en lækker kage, som vi tager med over til mine forældre og nyder til eftermiddagskaffen. Tidligere har jeg haft stor succes med hjemmelavede lagkager, blandt andet fik vi et år denne her sommerlagkage med friske jordbær, og da min far elsker lagkager er det meget nærliggende, at det bliver noget i den stil igen i år.

I virkeligheden handler det jo ikke om hvor stor gaven er og hvor meget den koster, men mere om en dag hvor vi i tanker og handling viser, at vores far er noget ganske særligt og det gøres altså rigtig fint med et par timers hyggeligt samvær, kaffe, snak, grin og god, hjemmelavet kage.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)