Uge 24 er fløjet afsted med en masse fødselsdage, ligesom også skrivning af årets sidste opgave inden sommerferien har fyldt rigtig meget for mit vedkommende. Opgaven blev afleveret i går aftes og nu venter en uge med forberedelse til modulafslutningen i næste uge og så kan jeg ellers lukke og slukke for mit andet studieår. Det bliver dejligt med en lang sommerferie helt uden læsning og undervisning og jeg glæder mig allerede.

For at det ikke skal være løgn, så byder den kommende uge på endnu en fødselsdag – den 4. på bare 2 uger og denne gang er det min far, som vi fejrer på næste lørdag. Derudover er der jo også noget med nogle krydser, som skal sættes på torsdag, så vi har allerede masser af planer for uge 25.

Madplan uge 25.

Mandag – Menuen står på en lasagne med laks og spinat. En ret der sjovt nok endnu ikke ligger på bloggen, men så er der jo en oplagt mulighed for, at jeg kan få lavet et indlæg med lidt billeder og en opskrift. Halvdelen af spinaten bruges til lasagnen og den anden halvdel gemmer vi til onsdag.

Tirsdag – Vi skal have kylling i kokos- og rød karry sauce. En perfekt ret som smager fantastisk af varme krydderier, men som ikke tager mere end ca. 15 minutter at tilberede og kan serveres med enten nudler eller kogte ris og grønsager til.

Onsdag – Resten af spinaten fra mandagens lasagne skal bruges til en portion fine, lysegrønne spinatpandekager med skinke og ost. Tilbehøret bliver grøn salat og så skal vi have en lækker, dampet majskolbe med smør og salt til forret. Jeg elsker friske majskolber og nu er de har endelig, så det er med at udnytte det, så længe det varer.

Torsdag – Torsdag skal der stemmes til folketingsvalget og så er der jo noget med valg og smørrebrød. Derfor skal vi sammen med et vennepar spise et par højtbelagte madder, hygge os og se valg i fjernsynet. Maden bliver bestilt udefra, så der bliver ikke nogen madlavning for mit vedkommende, men jeg har tilbudt at tage kage med til kaffen. Jeg har dog endnu ikke fundet ud af, hvad det bliver for en slags kage.

Fredag – Morten og jeg tager hul på en dejlig weekend med lidt lækker nippemad til aften. Jeg regner med at lave flammkuchen med løg og bacon og desuden en stor portion humus med pandebrød og grillet chorizo til. Derudover skal vi vist bare have nogle lækre oliven og lidt grønt i form af grillede asparges eller lign.

Lørdag – Lørdag fejres min fars fødselsdag og menuen står på grillmad i form af burgere med bøffer og hjemmelavet pulled pork og diverse tilbehør. Desserten bliver cheesecakes af forskellig slags, blandt andet denne her hindbær cheesecake med lime.

Søndag – Nem og hurtig aftensmad i form af denne her lynhurtige og skønne tærte med asparges og lidt bacon. Grøn salat ved siden af og jordbær til dessert. Let og lækkert.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)