De fleste af os kender vist til at skulle holde et arrangement – en julefrokost, fødselsdagsfest, reception eller lignende, hvor der skal bestilles mad udefra, men jeg synes, at de mange tilbud på catering, kan være noget af en jungle at manøvrere rundt i. Ofte passer de aktuelle tilbud i aviser og på hjemmesider ikke specielt godt sammen med de arrangementer, som jeg er ved at planlægge og allerede midt i sommerferien dukker de første julefrokosttilbud op. Og selvom man har været så heldig, at finde et cateringfirma som fungerer, så kommer der måske også et tidpunkt, hvor man gerne vil have lidt fornyelse eller bare prøve noget andet.

Denne fornyelse kunne måske findes via et besøg hos cateringportalen vitam.dk, som dette indlæg er lavet i samarbejde med. De har nemlig udviklet en onlineportal, hvor man blot skal angive diverse oplysninger omkring arrangementet og herefter modtager man gratis 3 uforpligtende tilbud fra restauranter, køkkener eller cafeer i lokalområdet, som kunne tænke sig at stå for levering af maden. Klik evt. her og læs mere. Når man så har valgt det tilbud, som allerbedst opfylder de krav man har, er der egentlig kun tilbage at fastlægge detaljer såsom betaling, allergener, specielle ønsker mm. med leverandøren. Nemmere kan det da næsten ikke blive.

 

 

De fleste af os kender vist til diverse søgemaskiner, hvor man efter indtastning af relevante oplysninger, kan få 3 uforpligtende tilbud på diverse håndværkerjobs, fx gulvlægning, maling, murerarbejde eller lignende. Dette her er stort set det samme – det handler bare om mad, og i stedet for malere og murermestre, sidder der kokke og restauratører i den anden ende, hvilket jeg ærlig talt må indrømme, at jeg finder noget mere interessant. Mad er vel ikke madnørd for ingenting.

Jeg står godt nok ikke lige overfor at skulle arrangere større fester i den nærmeste fremtid. Min fødselsdag i oktober bliver vist ikke så stor, at der er behov for mad udefra, men denne service er helt klart noget, som jeg kunne overveje at bruge, når vi næste gang skal holde en stor fest eller lignende.

Under alle omstændigheder står det mig helt klart, at jeg her har mulighed for at spare rigtig meget tid foran computeren, når der skal søges efter mad til diverse arrangementer, hvor jeg ikke selv ønsker at stå i køkkenet i timevis, men bare gerne vil have lov til at slappe af og nyde det hele.

 

GetAttachment

 

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)