Bite size pepperoni pizza snacks…

4 kommentarer
Nytårsopskrifter til årets nytårsmenu, Snacks
Gå direkte til opskriften

Hvis man på nogen måde er til små, lækre hapsere, så skal man altså unde sig selv at prøve disse bite size pepperoni pizza snacks. De smager som en blanding af pizzaer og salte æbleskiver, de er supernemme at lave og så er de bare noget så fine at se på, når de anrettes på et fad med en skål lækker, hjemmelavet tomatsauce, eller lignende til lige at dyppe i, inden de små bidder stoppes i munden.

Snacksene kan sagtens laves i forvejen og skal så blot lunes let inden servering – de smager dog bedst, hvis de spises samme dag, som de er lavet, men ellers er der nogenlunde frit spil. Pepperonistykkerne kan selvfølgelig erstattes af andre smagsvarianter, fx tror jeg, at en kombination af små stykker god skinke og lidt ananas i bittesmå bidder vil være rigtig lækkert og jeg kunne også sagtens have fundet på, at lave en variant med soltørrede tomater og lidt grofthakkede sorte eller grønne oliven for en kombineret syre, sødme og skarphed.

En virkelig fin snack til en velkomstdrink, eller måske bare som fredagshygge, hvilket denne her portion skal bruges til, for om ganske få timer, banker endnu en weekend på døren og det fejrer Morten og jeg med et lille glas og snacks, inden resten af aftenen byder på lækker weekendmad, sofahygge og en film eller lidt netflix. Tror muligvis også, at der skal en lille skål bland-selv slik til i dagens anledning.

Udover fredagshygge byder vores weekend primært på små projekter i huset og lidt i haven. Mureren og tømreren er langt om længe færdige med både det nye tag og vandskuringen, så nu tager vi selv over med lidt finpudsning i form af maling af et par døre og en enkelt væg i vores skab, lette reparationer, lidt lugning af bedene langs huset, hvor der har stået stilladser og en tiltrængt oprydning i kælderen. Alt i alt ikke de mest ophidsende projekter, men når det er ens eget hus, som man går og forbedrer og istandsætter, så kan det nu være ganske hyggeligt alligevel.

Pepperoni pizza snacks.

12 stk.

50 gr hvedemel

½ tsk bagepulver

1 æg

½ dl mælk

50 gr revet mozzarella

50 gr pepperoni, skåret i små tern

1 tsk tørret basilikum eller oregano

Kom mel og bagepulver i en skål og pisk det sammen med æg og mælk til en klumpfri og glat dej. Tilsæt revet mozzarella og pepperoni i tern og rør det hele sammen. Fordel dejen i en mini muffinform med 12 huller. Bages ved 200 grader (ikke varmluft) i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Lad de små pizzasnacks afkøle let, inden de serveres lune – evt. med en lækker tomatsauce til at dyppe i.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Helene Gyldenvang
5 år siden

Hej,
jeg er ved at lave disse små lækkerier, peperoni pizza snacks.
Tror du ,at jeg kan lave dejen nu til formiddag og så sætte den i køleskabet og så bare bage dem når jeg skal bruge dem i aften?
På forhånd tak for svar
Mvh
Helene

Kat
15 dage siden

Tænker de må kunne fryses og så lunes inden servering og stadig være gode?

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)