Det var så det! Om ganske få timer lukker og slukker år 2015 – endnu et år er gået, gledet væk mellem hænderne på os og vi byder et nyt år velkommen med masser af bulder og brag, fest og champagne. Som sædvanligt synes jeg lige, at vi har skålet godt nytår i masser af boblende champagne og snakket om, hvad 2015 mon ville bringe? Men dagene går lige så stille og før vi får set os om, står vi ved endnu et årsskifte og kan gøre status og se tilbage.

Jeg er nu færdig med alt, hvad der skal forberedes til i aften – vi har købt indkøbt smukke raketter og batterier, pakket hapsere til nytårstalen og kransekagen ned, forberedt desserten og fundet tøj frem. Derfor har jeg nu sat mig med en dejlig varm kop te, tændt et par stearinlys og lader roen falde over det lille hjem, imens jeg skriver dette, som bliver årets allersidste indlæg.

2015 har været et dejligt år – der har sikkert været nedture, men jeg kan faktisk ikke rigtigt komme i tanker om nogen. Til gengæld husker jeg tilbage på en masse dejlige oplevelser, rejser til blandt andet Amsterdam, New Orleans og Prag, dejlige middage med gode venner, sjove fester, fine oplevelser, masser af grin. Minder som er blevet gemt i hjertet og som jeg vil tage frem og nyde at tænke tilbage på.

Nytårsfortsætter skal der selvfølgelig også til. Jeg er selv ret begejstret for ideen om at starte helt fra bunden – at få et nyt og ubrugt kalenderår forærende, som bare ligger der og venter på at blive taget hul på. Egentlig ved jeg ikke ligefrem, om det kan kaldes fortsætter, for der er nok nærmere tale om mål, men i det kommende år vil jeg simpelthen prøve at lave både hjemmelavede flødeboller og macarons. Det kan simpelthen ikke passe, at jeg endnu ikke har begivet mig ud i den slags, men der er som bekendt en første gang for alting og min første gang bliver så i 2016.

Derudover håber jeg selvfølgelig, at 2016 vil byde på endnu flere oplevelser, rejser og lignende, men jeg har endnu ikke fastlagt så mange af de sundhedsrettede nytårsfortsætter udover det gængse om at leve lidt sundere. Dette behov kommer nu gerne helt af sig selv i januar, for ovenpå julens mange lækkerier, trænger vi ganske enkelt til noget grønt og knasende, friskt og fedtfattigt. Desuden har jeg et lille håb om, at jeg kunne komme ind i en rigtig god vane med tørbørstning og/eller eksfoliering af kroppen et par gange om ugen – jeg elsker, når min hud er babyblød og lækker, men er desværre også ret god til at glemme eksfolieringen eller at smøre mig ind i fed bodylotion eller babyolie hver dag, men jeg håber, at jeg kan komme ind i en rigtig god rytme og få det gjort til en vane – især her om vinteren, døjer jeg med let tør hud og det er jo i virkeligheden så lidt, der skal til.

Er der mon nogle af Jer derude, der har nogle spændende nytårsfortsætter, som I vil dele og inspirere os andre med?

For bloggens vedkommende blev 2015 det hidtil vildeste år. Mere end 1.750.000 mennesker har besøgt bloggen i løbet af det år der nu er gået og til sammen har I kigget i alt 5.485.715 sider igennem herinde – det er altså ret mange. Bloggen har i den grad haft vokseværk – der er nu ikke mindre end 4480 personer, der følger via facebook og hvor er det bare fantastisk. Jeg synes, at det er ganske overvældende, at I er så mange, der har lyst til at følge min gøren og laden her på bloggen – så mange der deler og liker mine opskrifter, lægger søde kommentarer, kommer med gode råd, tips og ideer og i det hele taget bare er med til at gøre madenimitliv.dk til noget helt specielt og et hyggeligt og rart sted for os alle sammen at være.

Og det er bestemt ikke noget, som stopper her, for jeg fortsætter naturligvis med at blogge i 2016 og ligeså håber jeg selvfølgelig, at I vil være med mig, som I plejer. Rigtig godt nytår til Jer alle derude – uanset hvor I befinder Jer, så håber jeg, at I må få en fantastisk aften med masser af fest, dejlig mad, grin, latter, hygge og skønne mennesker. Vi ses i 2016.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)