Indlægget er sponsoreret, men holdninger og ord er helt mine egne.

Som jeg var inde på forleden dag, så har jeg faktisk savnet at lave mad, imens vi var i New York. Måske ikke så meget i starten, men efterhånden som dagene går og man gang på gang bombarderes af lækre råvarer og får ny inspiration, så begynder det altså at klø lidt i fingrene.

Efter vi er kommet hjem, har jeg søgt lidt på internettet efter opskrifterne på nogle af de forskellige, amerikanske klassikere, som vi smagte derovre og som jeg har planer om at fremtrylle i vores eget køkken. Og til min store overraskelse, var et af de steder, som dukkede op under min søgning, noget så ærkedansk som Meyers Mad. De kører en helt masse forskellige madkurser, hvor man blandt andet kan lære at lave vaske ægte new yorker mad, som det serveres  “over there” – slet ikke nogen dårlig idé og absolut et kursus, som jeg godt kunne være interesseret i.

 

 

Det der for alvor fik mig til at nærstudere hjemmesiden, havde dog absolut intet med New York at gøre, for det var faktisk deres tilbud om catering og mad ud af huset – se her. Jeg er egentlig ikke så meget til “mad ud af huset”, men jeg må indrømme, at det her ser godt ud – meget “a la Meyer”, friskt og lækkert, masser af økologi, friland og bæredygtighed – selvfølgelig med et nordisk twist og så det allerbedste – herligt nytænkende sammenlignet med de evindelige flødekartofler, blandet salat med majs og ærter, skinker og kyllingestykker, som ellers ofte er stensikre klassikere i menuforslagene fra diverse cateringfirmaer.

Jeg er afgjort fan af Meyers cateringmenuer, en smule imponeret og pt. ret irriteret over, at jeg ikke bor på Sjælland, for så ville jeg allerede nu være helt sikker på, hvem der skulle stå for leveringen af maden til min næste fest. Og mon ikke også, at jeg allerede på nuværende tidspunkt ville have været tilmeldt 4-7 forskellige slags af Meyers madkurser? 😉

Billede - DK (1)

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)