Madplan uge 6…

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Lige om lidt står der en uges ferie på menuen for en hel del danskere, der iblandt os, og af præcis samme grund, bliver denne uges madplan en smule amputeret, idet vi rejser på vinterferie til New York fredag morgen, hvorfor næste uges madplan af naturlige årsager også udgår.

Men eftersom vi stadig skal have mad til og med torsdag aften, synes jeg lige så godt, at jeg kan dele menuen her på bloggen, for selvom der skal ryddes ud i køleskab, grønsagsskuffe og lignende, så kunne der jo sidde et par enkelte læsere derude, som stadig kunne finde lidt inspiration til aftensmaden.

Jeg tager for øvrigt min computer med til New York og håber på, at kunne komme med et par opdateringer om alt det, som vi oplever. Det bliver selvfølgelig ikke indlæg med opskrifter – nærmere en slags rejse-indlæg, men jeg kan næsten med garanti love, at indlæggene stadig til en vis grad vil blive madrelaterede. Man kan simpelthen ikke rejse til New York uden at blive fascineret af alt den lækre og fantastiske mad, som serveres alle steder.

 

 

Madplan uge 6.

Mandag – Der er både en rest pulled chicken, æg, lidt optøet spinat, skinke og ost i køleskabet, som gerne skulle bruges, inden vi tager af sted. Derfor står den på spinatpandekager med hhv. skinke og ost og pulled chicken og ost. Tilbehøret bliver en salat a la denne her med grape, appelsin, avocado og feta.

Tirsdag – Det er vores tur til at holde madklub og det vil vi selvfølgelig gerne, selvom vi håber på ikke at strande med alt for mange rester. I vores madklub er vi heldigvis ret glade for temaet “alt i ét fad”, og jeg har derfor bestemt, at menuen kommer til at stå på en lækker og cremet kartoffel-lasagne med salat og flutes. Der er ikke grænser for, hvad der kan kommes i en kødsauce og på den måde, skulle vi gerne få tømt godt ud i grønsagsskuffen.

Onsdag – Ud fra devisen at stort set alt kan bruges som fyld i en god tærte og for at få brugt den allersidste portion pulled chicken skal vi have en lækker tærte med kylling og bacon til aftensmad. Udover kylling og bacon bruger jeg det sidste fra grønsagsskuffen som fyld, de sidste æg og creme fraiche og så er der vist ikke meget mere at komme efter udover lidt ost og kartofler, som bliver spist torsdag.

Torsdag – Det er ikke kun i køleskabet, vi skal have brugt de madvarer, som ikke kan holde sig, til vi kommer hjem igen. Også i brødskuffen skal vi have ryddet ud og menuen torsdag aften står derfor på kartoffelpizzaer på tortillabunde. Har man ikke tortillabunde, kan jeg i øvrigt anbefale, at man i stedet bruger naan brød – det smager skønt og er lige så nemt og hurtigt som at bruge tortillapandekager. Prøv evt. også naan brød som bund til almindelige hjemmelavet pizzaer med tomatsauce, ost og diverse fyld.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
pol
6 år siden

Hej Anne
Som altid dejlig inspiration. Gid det var os der havde en kort uge og en fed ferie foran os.
Jeg haaber paa laekre billeder – mad og steder – og oensker jeg en rigtig dejlig tur.
Hilsen Rikke

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)