Madplan uge 11…

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

De seneste par dage har jeg været 100 % offline og min computer har derfor ligget pænt gemt væk i tasken. Jeg fik fjernet en lipom, også kaldet en fedtknude (helt ufarlig), fra skulderen torsdag og da den var fjernet, blev der lukket igen med 6-7 sting. Efter indgrebet har jeg selvfølgelig været lidt øm, så jeg besluttede at give min arm og skulder lidt velfortjent hvile fra tastaturet og dagene er i stedet blevet brugt på masser af læsning, hygge på sofaen, lydbøger og gode film og det har bare været så dejligt og afslappende.

Nu banker uge 11 imidlertid på og der skal igen mad på bordet, selvom jeg kun skal tænke på mig selv i de kommende 5 dage, da Morten skal arbejde i London. Menuen for de næste dage kommer derfor til at stå på singlemad, imens jeg giver den som græsenke og jeg er sikker på, at Villy og jeg skal komme til at hygge os.

 

 

Madplan uge 11.

Mandag – Denne her skønne salat med spinat, feta, oliven, jordbær og vindruer er jeg fuldstændig vild med. Hidtil har jeg kun spist den til frokost, men jeg kunne også sagtens finde på at lave den til aftensmad mandag. Evt. med et stykke stegt laks ved siden af.

Tirsdag – Har man ikke prøvet disse her sprøde og spicy selleribøffer endnu, så kan jeg kun opfordre til, at man kommer i gang. Opskriften er hurtigt blevet en af de mest populære på bloggen og det kan jeg faktisk godt forstå. Jeg laver en ordentlig portion tirsdag og spiser dem i hjemmebagte pitabrød med salat, tomat, agurk og creme fraiche dressing til. Resterne tager jeg med på madpakke onsdag – de smager nemlig også godt, når de er kolde.

Onsdag – Menuen står på mac ‘n cheese – den ultimative comford food bestående af ovnbagt pasta med ostesauce. Måske jeg lige skal have en grøn salat klar ved siden af for at lette den noget tunge menu.

Torsdag – Vi har en rest pulled chicken – ikke nogen særlig stor portion, men som fyld i en bagt kartoffel med pulled chicken, coleslaw og grønt er den helt perfekt aftensmad til en enkelt person.

Fredag – Fredag skydes min påskeferie fra skolen officielt i gang, men da Morten først kommer hjem sent fredag aften, skal jeg kun tænke på mig selv til aftensmad. Jeg kunne nu stadig godt finde på at “fejre” ferien med lidt god aftensmad, fx en ordentlig portion pil-selv rejer med lyserød cocktailsauce, som er en af mine livretter. Alternativt nøjes jeg måske med noget let til aften og har så i stedet lidt natmad klar til Morten og mig, når jeg henter ham i Billund klokken 22.30 – fx en rigtig lækker rejemad på hjemmebagt brød eller måske et stjerneskud med stegte fiskefilet’er.

Lørdag – Lørdag er Morten hjemme igen og jeg tror, at han skal forkæles med hakkebøffer med bløde løg og brun sauce. Tilbehøret bliver kogte kartofler og en portion hjemmelavet agurkesalat og jeg er ret sikker på, at jeg nok skal score et par points med den menu.

Søndag – Vi skal have frikadelle-sandwiches med rødkål og resterne af agurkesalaten fra lørdag. Burgerbollerne bliver hjemmebagte efter denne her opskrift og så skal vi have ovnstegte kartofler ved siden af.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
pol
6 år siden

Hej Anne-Kathrine

Allerfoerst rigtig god bedring, har selv proevet det paa underarmen, ganske ufarligt, men der er jo alligevel sting og bedoevelse. Saa det var fornuftigt at holde fri. Det lyder til du har hygget dig…
Og saa blev jeg frygtlig sulten, da jeg saa dine frikadellesandwich, de ser bare saa gode ud. Vi kan foerst faa dem paa soendag, da vi i denne uge ikke spiser koed pga. den graeske fastelavn, men paa soendag… Oj, det bliver godt!
Hilsen Rikke

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)