Madplan uge 14…

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Efter en dejlig weekend med skønt forårsvejr, en søndag morgen med langsom morgenmad, let rengøring af huset til Morten og en indkøbstur til mig (perfekt arbejdsfordeling, men det var hans eget forslag 😉 ), en dejlig lang gåtur med Villy rundt om Engelsholm slot og efterfølgende varm kakao herhjemme, har Morten nu slået sig ned for at se en fodboldkamp og jeg har sat mig her ved computeren, for at hygge mig lidt med madplanen for den kommende uge.

Ugen byder, så vidt jeg er orienteret, på dejlig lunt forårsvejr, så måske det både bliver til et par dage med lidt arbejde i haven, måske med efterfølgende bål og lækre snobrød, og et par aftener med mad på grillen, selvom jeg på ingen måde har planer om, at vi skal spise udendørs – mere viking er jeg trods alt ikke, men jeg glæder mig til, at jeg om ikke så lang tid, kan tage frokosten med ud på terrassen på dage med varme og solskin.

Madplan uge 14.

Mandag – Ugen starter med rigtig let og lækker forårsmad, nemlig maskeret blomkål med æg og rejer og så selvfølgelig en masse grønt og en god creme fraiche dressing ved siden af. Evt. et stykke groft flute ved siden af, men det plejer nu ikke at være noget problem at blive ordentligt mæt.

TirsdagTun- og torskerognsfrikadeller er altid populære hjemme hos os og når de så serveres med en lækker og farverig rissalat eller en skøn hjemmelavet kartoffelsalat ved siden af, så bliver det ikke meget bedre. Bliver vejret rigtig fint, kunne jeg også sagtens finde på at lade både tun og torskerogn blive i køkkenskabet og i stedet smide en håndfuld gode pølser på grillen og spise dem sammen med kartoffelsalaten.

Onsdag – Onsdag er der møde i madklubben, men da det er Tommy og Kim der “har den”, tager jeg en fridag i køkkenet. Helt fri holder jeg nu ikke, for vi er blevet enige om, at den der ikke lægger hus til og laver mad til gengæld kommer med en lækker dessert. Heldigvis bor de jo lige på den anden side af vejen, så uanset hvad jeg finder på, skal det ikke transporteres specielt langt.

Torsdag – Torsdag skal vi heller ikke tænke for mad, for der kører vi et smut til Silkeborg og spiser hos Mortens mor. Det er ved at være længe siden, at vi har set hende, så nu er der lige en masse at indhente.

Fredag – Fredag aften skal vi have fast food på den hjemmelavede måde. Vi skal nemlig have disse her nemme og lækre, hjemmebagte pitabrød med fyld af blandede salatgrønsager og så den bedste, hjemmelavede kyllingeshawarma, som jeg lavede første gang for snart halvanden måned siden, men som vi begge har haft lyst til at spise igen lige siden.

Lørdag – Menuen står på en ægte klassiker i form af koteletter i fad med bacon og fløde-tomatsauce. En total old school ret, som aldrig rigtigt går af mode, fordi det bare smager så fantastisk godt og selvfølgelig bliver tilbehøret også af den oprindelige slags. Vi skal nemlig enten have kartoffelmos eller ris til koteletterne.

Søndag – Søndag er der thai på menuen i form af en kokos- og rød karrysuppe med kylling og nudler. Virkelig en velsmagende og lækker suppe, som mætter godt på grund af den store mængde fyld og så er den bare noget af det nemmeste af lave.

 

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)