Madplan uge 30…

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Hold nu op hvor stornyder vi bare solen, sommeren, haven og terrassen i disse dage og efter en skøn weekend, som blandt andet har budt på en tur til Vorbasse Marked, besøg af gode venner og ikke mindst færdiggørelsen af indhegningen af vores have sammen med verdens bedste Tommy og Kim, nyder vi ikke haven mindre. Vi har fået sat rionet rundt om hele vores grund og lavet et indhak til parkering af bil mm og det holder ikke bare Villy inde i haven – det ser også noget så flot ud og vi er super glade for resultatet.

Nu venter endnu en uge, hvor temperaturerne måske nok igen skulle falde, men så nyder vi til gengæld al den sol og varme, som vi forhåbentlig får i ugens første halvdel – jeg er i hvert fald klar med grill- og sommermad.

Madplan uge 30.

Mandag – Der skal en omgang hot wings på grillen. Vingerne bliver penslet med en hjemmelavet bbqsauce, så de får ekstra meget smag og tilbehøret bliver coleslaw, madbrød og majskolber med smør. Let og lækkert.

Tirsdag – Tirsdag byder på endnu en omgang let sommermad, for vi skal have bagte kartofler med salat og skinkefyld. Skinken bliver muligvis udskiftet med tun eller varmrøget laks i mindre bidder, men ellers ikke nogen forandringer. Når ovnen alligevel er i gang, tror jeg, at jeg skal have bagt en portion af disse her lækre müsliboller – perfekte til mellemmåltider eller til den lille sult.

Onsdag – Onsdag aften står menuen på de her skønne koteletter i fad med ananas og karry, som er et virkelig lækkert alternativ til de traditionelle koteletter i fad med fløde, tomat og paprika. Tilbehøret bliver dampede ærter og kogte ris.

Torsdag – Torsdag skal vi et smut til Tyskland og handle ind og vi regner med at spise aftensmad et eller andet sted dernede – jeg tager derfor en fridag fra køkkenet.

Fredag – Menuen står på hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce. Retten som bogstaveligt talt nærmest fik bloggen til at gå ned pga. overbelastning fortjener en gentagelse og jeg glæder mig allerede. Super lækker måde at skyde weekenden i gang på.

Lørdag – Lørdag fejrer vi traditionen tro “jul i juli” sammen med hele min familie – mine forældre, min onkel, min lillebror og hans kæreste og Tommy og Kim. Vi har tidligere spist en traditionel julemiddag bestående af både grillet and, medister og flæskesteg med hele tilbehøret og ris a la mande til dessert, men er de senere år gået over til en julefrokost. Vi starter derfor ved middagstid og menuen står blandt andet på stegte sild i eddike, stegte fiskefilet’er med citron og remoulade, lun leverpostej med bacon og champignons, medister med rødkål, hjemmelavet rullepølse med løg, ost og kiks og endelig hjemmelavet frugtsalat.

Søndag – Søndag skal vi have pastasalat med pikantost og bacon – en perfekt ret, som er nem at lave og en god måde at få brugt evt. rester i grønsagsskuffen på. Tilbehøret bliver de her skønne hvidløgsbrød.

 

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Schelde
6 år siden

Lyder dejligt med julefrokost… Men undskyld… Skal I ikke have frikadeller? Det hører sig vel til? Hos os får vi altid små frikadeller, disse supplementerer de krydrede sild og bringer altid begrejstring og glæde… men det er jo bare hos os… ?

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)