Endnu er måned er fløjet af sted – egentlig er jeg ikke så overrasket, for når man har sommerferie, er det bare som om, at tiden går lidt hurtigere og når kalenderen så oven i købet er spækket med dejlige oplevelser og hyggeligt samvær, så går tiden bare endnu hurtigere. Indimellem de mange hyggelige aftaler og oplevelser har jeg så hverdagene, hvor Morten er på arbejde og jeg er alene herhjemme med Villy, og dem nyder jeg bestemt ikke mindre – jeg blogger, eksperimenterer i køkkenet, læser gode bøger og nyder i det hele taget mit eget selskab. Ikke den værste måde at bruge en del af sin sommerferie på.

Juli måned bød på et par dejlige dage i Warszawa og i august rejser vi så igen væk i 10 dage, men udover ferien har jeg mange andre planer for den kommende måned, som jeg synes, er en af årets smukkeste med sine sensommervarme dage, høje blå himmel, gule kornmarker og massevis af blomster.

 

 

I august glæder jeg mig til…

 

  • At nyde endnu en hel, lang måned og en masse “mig-tid”, inden min sommerferie slutter og jeg skal tilbage på skolebænken den 1. september.
  • At vi skal til New York på sommerferie i 10 dage – vi elsker New York (for nogle af bloggens læsere kan det vist ikke længere komme som en overraskelse) og vi glæder os begge utroligt meget til at gense byen og opleve den helt specielle stemning. Når man har besøgt New York så mange gange, som vi efterhånden har gjort, så kan det sagtens lade sig gøre at holde en afslappende storbyferie og det er lige præcis, hvad vi har planlagt. Hvis nogen skulle være interesserede, så har jeg i øvrigt skrevet et stor guide til New York, den ligger lige her sammen med alle mine rejsebeskrivelser fra byen.
  • At fejre Mortens fødselsdag her i starten af august sammen med familien – ikke nogen kæmpe fest bare de nærmeste og jeg er sikker på, at det nok skal blive en hyggelig dag.
  • At plukke de første augustæbler og i det hele taget se frem mod et par måneder, hvor naturen i dén grad viser sin overflod i form af frugt og grønt, nødder, svampe og bær.
  • At nyde en, forhåbentlig, varm sensommermåned, hvor der stadig er mulighed for masser af lune aftener på terrassen med grillmad, tændte lys og lækker vin i glassene.
  • At tage på et par endagsture sammen med Morten i den sidste halvdel af vores ferie. Vi har blandt andet haft nogle vældig hyggelige ture til Fyn, ligesom Vestkysten og Flensborg også altid trækker lidt i os. Det er så smart, at man kan nyde feriestemningen og lege turist for en enkelt dag og alligevel være hjemme ved sengetid med nogle skønne oplevelser i bagagen.
  • At jeg fortsat kan bruge løs af de lækre, friske krydderurter, som vi har stående i krukker i haven. Det giver altså bare noget særligt til maden, når den toppes med masser af smukke, grønne smagsgivere.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)