Madplan uge 38…

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Endnu en helt fantastisk september-sommer-uge lakker mod enden og jeg har igen haft fat i kuglepen og blok og fået fastlagt menuen for den kommende uge. Et lille hverdags-hygge projekt, som jeg bestemt ikke har noget imod – faktisk er jeg virkelig kommet til at nyde, at sætte mig ned med en god kop te og kigge på, hvilke lækre retter der skal på menuen over de kommende 7 dage. At vi så samtidig sparer både penge og ikke mindst tid, ved kun at købe ind 1-2 gange om ugen, er jo bare yderligere en bonus, som ingen af os vil undvære.

Madplanen er så ganske afgjort kommet for at blive og når jeg så samtidig kan se, at madplanen er blandt de indlæg, som I derude bag skærmene er allermest glade for, så er det da bare endnu bedre.

Madplan uge 38.

Mandag – Ugen starter godt ud med en portion helt klassiske frikadeller og til dem skal vi have denne her lækre og cremede kartoffelsalat med karry og bacon. Ikke den ringeste kombination.

Tirsdag – Det er virkelig længe siden, at menuen har stået på texmex, så det gør vi noget ved i denne uge, hvor der skal tacosalad i sprødbagt tortillakurv på menuen. De sprøde tacokurve ser fine ud og er ret nemme at lave, men selvfølgelig kan man droppe dem og i stedet anrette salaten i en almindelig skål.

Onsdag – Menuen bliver dejlig nem, for vi skal have lækker og cremet pastasalat med tun og masser af grønt. Men onsdag betyder jo også Bagedysten i fjernsynet og den kan man, ifølge Morten, ikke se, uden at der bliver serveret kage. Derfor har jeg bestemt mig for at bage de her store chokoladecookies, som minder om brownies i småkageform.

Torsdag – Torsdag skal vi have tærte med græskar, feta og ristede mandler på toppen – en virkelig lækker madtærte, hvor de let søde græskarstykker går fint i spænd med den salte feta. Ved siden af snupper vi et par frikadeller fra mandag – der skulle gerne være til både madpakker og rester.

Fredag – Der skal fisk på menuen og det bliver i form af denne her skønne fiskeburger med rejer og krydderurtedressing. En perfekt måde at skyde weekenden i gang på – måske med lidt kølig hvidvin i glassene.

Lørdag – Menuen står på sprøde og lækre, hjemmelavede falafler og de bliver serveret i verdens bedste hjemmebagte pitabrød med masser af salat, tomater, agurk, majs, peberfrugt mm og en hjemmelavet creme fraiche dressing. Kniber det med tiden, så køb falafler færdige og nøjes med at bage pitabrødene eller kød pitabrødene og lav selv falafler.

Søndag – Vi skal have mørbradgryde med bacon, pølser og paprika og tilbehøret bliver enten ris eller kartoffelmos – en rigtig søndagsmiddag, som jeg allerede glæder mig til. Vi har ikke fået mørbradgryde siden tidligt på foråret.

 

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Ulla
6 år siden

Vildt begejstret, og flere af dine retter ryger ind i min næste uges madplan. Falafler har jeg aldrig prøvet at lave, så spændende om de bliver ligeså fine som dine ?

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)