Madplan uge 41…

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Weekenden går langsomt på hæld og jeg sidder nu her ved computeren med en kop rygende varm te og en pind i brændeovnen og tænker tilbage på en dejlig søndag. En søndag som startede med langsom morgenmad og rundstykker – allerede der er succeskriteriet for en perfekt søndag jo nærmest opfyldt.

Efterfølgende ryddede vi op på terrassen og fik de fleste af havemøblerne gemt væk  – der står nu kun en enkelt stol og et par krukker med smukke efterårsblomster. Til sidst kørte vi en tur til Billund og gik en tur med Villy i Legoland, som var fint pyntet op til Halloween med masser af smukke, orange græskar, efterårspynt og (u)hygge. En skøn men også lidt kølig tur, som blev afsluttet med varm kakao.

Nu er vi klar til at tage hul på en ny uge – en uge, hvor jeg skal være alene hjemme i et par dage, men også en uge der byder på en tur i teatret, et restaurantbesøg og en skøøøøøøøøøn fødselsdag…… Vis fødselsdag mon det kan være? 😉

Madplan uge 41.

Mandag – Mandag morgen tager Morten til London og arbejder i nogle dage. Jeg skal derfor kun tænke på aftensmad til mig selv og har blandt andet planlagt, at denne her super lækre og nemme pasta med flødeost, bacon og ærter skal på menuen. Mon ikke jeg kan få Villy til at hjælpe, hvis ikke jeg kan spise det hele selv?

Tirsdag – Jeg er vild med, at det nu igen er suppetid og det skal selvfølgelig udnyttes. Tirsdag skal jeg have denne her skønne og krydrede karrysuppe med kylling og ferskner til aftensmad og det gør ikke engang noget, at jeg er alene om at spise hele portionen, for så jeg har rester til en lækker frokost.

Onsdag – Denne her tærte med kartofler og rosmarin er en af mine favoritter og da vi stadig har masser af rosmarin i haven, så skal noget af det selvfølgelig bruges til sådan en tærte. Smagen minder en smule om en klassisk, hvid kartoffelpizza og den er hel forrygende lækker.

Torsdag – Torsdag kommer Morten hjem fra London og desuden er det min fødselsdag. Det skal blandt andet fejres med en tur i teatret og ud og spise med mine forældre om aftenen, så jeg tager en fridag i køkkenet, men vender til gengæld stærk tilbage fredag, hvor jeg skal fejre fødselsdag for hele min familie.

Fredag – Min familie er inviteret til aftensmad og kagehygge og da vi godt kan blive en del mennesker, plejer jeg at line maden op som en lille buffet i køkkenet. Vi skal blandt andet have lun leverpostej med bacon og svampe, æbleflæsk med timian, tærter og lidt forskelligt andet godt og til dessert er der så forskellige, lækre oste og kager. Derudover bliver der serveret øl, vin og vand, kaffe, te og portvin og så satser jeg på, at alle bliver mætte og tilfredse.

Lørdag – Nu er det igen tid til madpandekager med masser af lækkert fyld. Fyldet laves på hakket oksekød, strimlet hvidkål eller spidskål, løg og gulerødder og masser af skønne krydderier og det er en af efterårsfavoritterne herhjemme.

Søndag –  Porresæsonen er over os og overalt sælges der store, flotte porrer til ingen penge – det skal selvfølgelig udnyttes, så søndagsmenuen står på farserede porrer med brun sauce og kartofler og så har jeg selvfølgelig også planer om, at der snarest skal laves en portion kartoffel-porre suppe, men det må blive i næste uge igen.

 

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Annemette Rose
6 år siden

Tillykke med fødselsdagen på torsdag. Håber du får en dejlig dag. På torsdag bliver jeg også et år ældre, hvor pudsigt. Det er nogle lækre madplaner du laver, jeg bruger dem ofte som inspiration. TILLYKKE til os ???❤

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)