Madplan uge 42…

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Uge 42 rimer på efterårsferie og selvom det kun er mig, der har fri i den kommende uge, så kan jeg da sagtens komme i tanker om et par hyggelige ferie-projekter, som jeg kan kaste mig over. Jeg har blandt andet planer om at forsøge mig med endnu en gang æbleskiver og så har jeg spottet et par sjove, halloween ideer fra amerikanske madbloggere, som også kunne være ret festlige at begive sig ud i.

Rigtig mad skal vi selvfølgelig også have. Det bliver en uge med klassisk efterårsmad og da nu nogle af os har lidt mere tid i den kommende uge, skal der selvfølgelig også simremad og masser af “mad i fad” på programmet.

Madplan uge 42.

Mandag – Denne her skønne gryderet med kylling, ris og hvidvin er både nem at lave og fantastisk lækker. Minder en hel del om risotto – perfekt mad på en mandag.

Tirsdag – Tirsdag skal vi have en skøn suppe lavet på søde kartofler, chili og hvidløg. En lækker og cremet suppe, som giver varmen helt ud i tæerne og som er super nem at lave. Tilbehøret bliver de her gulerodspizzasnegle med tomat og ost, som også er gode at bage til madpakker og picnickurve.

Onsdag – Jeg glæder mig allerede til onsdag, hvor menuen står på de skønneste koteletter i fad med ananas og karry – tilbehøret bliver kogte ris og en eller anden form for grønt.

Torsdag – Torsdag aften skal vi have denne her lækre lasagne med pulled chicken – et skønt alternativ til den traditionelle lasagne og så er det bare super nemt, at lave en portion hjemmelavet pulled chicken i ovnen.

Fredag – Fredag står menuen på en af bloggens allermest populære opskrifter, nemlig hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce. Tilbehøret bliver små ristede kartofler og godt med salat.

Lørdag – Lørdag skal vi til fødselsdag, så jeg tager en fridag i køkkenet. Til gengæld har jeg lovet at medbringe både forretten og desserten til middagen, så mon ikke jeg alligevel kommer til at tilbringe masser af tid i køkkenet både fredag og lørdag? Valget er faldet på tunmousse og cheesecake med kirsebærtop.

Søndag – Søndag er der rigtigt tid til at lave en god portion simremad og menuen står på svinekæber i rødvinssauce med rodfrugtkartoffelmos. Svinekæber hører til blandt det møreste kød – i hvert fald når det har simret godt og grundigt – og efterhånden kan man faktisk få det i de fleste supermarkeder, så man skal ikke fortvivle, hvis ikke man bor i nærheden af en slagter.

 

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jimmi
6 år siden

Super fedt med din madplan, som giver inspiration til ugen :-). Tror jeg skal prøve den med hakkebøffer i tomatsauce 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)