Bloggens 10 mest populære opskrifter i 2016…

2 kommentarer
Inspiration

På denne her tid af året, hvor vi nærmer os afslutningen på 2016 og et splinternyt og ubrugt år venter lige rundt om hjørnet, er det så hyggeligt, at se tilbage. På året der gik og ikke mindst den mad, som vi spiste, hvilket er lige nøjagtig, hvad dette her indlæg skal omhandle. Jeg har nemlig kigget på statistikken og set nærmere på de 10 allermest populære opskrifter på bloggen i år og de er som følger…

På en 10. plads finder vi denne her lækre og cremede pastasalat, som er fyldt med grønsager, kylling og bacon. Et hit til såvel aftensmad som frokost, i madpakkerne, i picnickurve og på buffet’en og så altså også på bloggen, hvor opskriften har indtaget 10. pladsen.

Når jeg skal bage en portion lynhurtige boller, så sværger jeg til denne her lækre opskrift på grovboller med gulerod, som passer perfekt til såvel ost og pålæg, som til varm kakao og hygge.  Og meget tyder på, at jeg ikke er den eneste, for opskriften er strøget ind på en flot 9. plads.

Jeg er selv af den opfattelse, at denne her opskrift på broccolisalat hører til blandt de allerbedste – udover alt det traditionelle fyld som broccoli, bacon, rødløg og solsikkekerner er der nemlig også tilføjet æbler i tern og vi danskere har åbenbart stadig ikke fået nok af den skønne salat med bacondrys og lækker, cremet dressing, for opskriften ligger på en 8. plads.

Ingen hitliste uden en opskrift på pølsehorn og lige her på en 7. plads finder vi min absolut bedste opskrift på lette og luftige pølsehorn, som er perfekte til snacks, madpakker, børnefødselsdage og natmad. Måske natmad til nytårsaften?

Koteletter i fad er altid populære, men denne her udgave af koteletter i fad med pikantost og bacon har fået særlig meget opmærksomhed, siden den blev lagt på bloggen i efteråret og den er derfor strøget direkte ind på en 6. plads.

Ingefærbølgen er rullet henover det ganske land og jeg må indrømme, at jeg også hører til blandt dem, som har opdaget fordelene ved at tage et ingefærshot med citron og honning hver morgen i løbet af de kolde og mørke vintermåneder. At jeg ikke er den eneste, viser statistikken, for opskriften på ingefærshots ligger på en 5. plads.

 

 

På 4. pladsen finder vi denne her paprikagryde med mørbrad, bacon og cocktailpølser og jeg kan ikke sige, at det kommer bag på mig. Det er virkelig en lækker efterårs- og vintergryderet, som gør sig godt både til hverdag og fest.

Romkugler er altid populære og med denne her opskrift på hjemmelavede romkugler, kan de være færdige på 5 minutter eller deromkring. Romkuglerne har sneget sig ind på en flot 3. plads – og selvom opskriften efterhånden har et par på bagen, så kan jeg bare konstatere, at de bliver ved med at høre til blandt bloggens favorit-opskrifter.

I sensommeren lavede jeg for første gang denne her fantastiske indbagte kylling med bacon, flødeost og porrer, som lynhurtigt er blevet en af bloggens “kæledægger”. Direkte ind på en flot 2. plads og jeg må indrømme, at jeg sagtens kan følge Jer. Herhjemme er den lækre kylling også ofte på menuen – gerne med en lækker salat til.

Dadadaaaaaaaaa………trommehvirvel……..Årets absolut mest populære opskrift er de her skønne hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce, som vi spiste til aftensmad tilbage i juni. Meget vand er løbet i åen siden og der er kommet masser af nye opskrifter til, men hakkebøfferne holder sig troligt på toppen af hitlisten – uge efter uge og måned efter måned.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Annitta
6 år siden

Tak for en masse gode opskrifter i løbet af året. Jeg er flittig bruger af dine opskrifter. Det er altid din blog jeg tjekker ud først, når jeg skal finde inspiration til aftensmaden. Alle dine opskrifter er nemme og overskuelige at gå til, så man næsten altid står med et godt resultat. Et rigtig godt nytår til dig

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)