Denne juleaftensdag er startet på allerbedste vis. Morten hentede lune rundstykker og en dele-morgenkage hos bageren og jeg dækkede morgenbord, lavede kaffe og te, anrettede frugt og tændte stearinlys og kalenderlys – for første gang i flere år er vores kalenderlys faktisk helt med på datoerne, så det brænder stille og roligt ned, imens jeg sidder ved computeren og skriver dette her indlæg.

Om lidt sætter Morten kursen mod Silkeborg, hvor han skal holde jul med sin familie og så smutter Villy og mig over vejen til mine forældre, hvor vi skal holde jul sammen med min mor og far, lillebror og morbror. Det bliver en stille og rolig aften – præcis som vi plejer – med fokus på god mad, samvær og hygge, sang, dans om træet og gaver, selvfølgelig – mere frelste er vi jo ikke, selvom vi sjældent får tændt lysene på træet før omkring klokken 21, fordi vi sidder så længe og hygger over maden og den lækre julevin, som er indkøbt specielt til lejligheden.

Nu lukker jeg ned og bloggen holder en, synes jeg, velfortjent juleferie på et par dage eller 3. Vi skal til stor familie-julefrokost 2. juledag, altså mandag, så der kommer nok heller ikke en ny madplan for den kommende uge, før engang i starten af næste uge.

Jeg håber, at I alle må få en helt fantastisk dejlig aften – uanset om I skal holde en stor eller lille familiejul, være sammen med gode venner eller måske hører til blandt dem, som er med til at holde hjulene i gang og derfor må arbejde på en aften som denne – og jeg ønsker Jer alle en rigtig glædelig jul.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)