I dag, den sidste i år 2016, har været en blanding af travlhed og hygge, afslapning og småting, der skulle ordnes. Vi har således både sovet længe og spist en langsom morgenmad, men også forberedt maden til i aften, pyntet kransekagen med flag og nytårshalløj og lavet dessert. Vi har været en tur i byen og byttet et par julegaver og om lidt skal vi begge gøres lidt i stand og klædes om, inden vi går over til mine forældre, så vi kan tage imod det nye år med maner. Nu har jeg sat mig her med et stearinlys og en kop varm te og tager lige en halv time i fred og ro, for nu er det tid til at gøre status og se tilbage på det år, som næsten er forbi.

2016 blev mit sidste år som studerende – om under en måned kan jeg kalde mig færdiguddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og hvad der efterfølgende skal ske, det må tiden vise.

2016 bød på masser af lækker mad, kager og restaurantbesøg, men selvom jeg både har tilberedt og spist masser af lækker mad, så må jeg med skam meddele, at jeg endnu ikke har fået lavet hverken flødeboller eller macarons, hvilket jeg ellers forudsagde i sidste års nytårsindlæg. Mon 2017 bliver året, hvor jeg får lavet min første hjemmelavede flødebolle eller macaron?

2016 har ligeledes budt på rejser og ture ud i det blå – vi har blandt andet besøgt vores elskede New York 2 gange, og derudover har vi været i Warzawa og i London, ligesom der også har været masser af dejlige endagsture på programmet og jeg er sikker på, at 2017 kommer til at byde på lige så mange dejlige oplevelser. At rejse er ganske enkelt at leve.

 

 

Nytårsfortsætter skal der selvfølgelig også til – åhhh hvor jeg elsker ideen om at vende et nyt blad i kalenderen og tage fat på et helt nyt og ubrugt år, hvor alt synes muligt. Jeg har, traditionen tro, besluttet mig for, at der skal fokus på frugt og grønsager i årets første måneder – vi trænger til det, ovenpå flere måneders julehygge og god mad. Desuden havde jeg sidste år et nytårsfortsæt omhandlende mere selvforkælelse og vedligehold af “hylstret” i form af ansigtsbehandlinger – såvel hjemme som hos kosmetologen – lækre cremer, manicure, scrubs og meget mere. Et fortsæt som jeg virkelig kan mærke, har gjort noget godt for mig, så det fortsætter vist bare. Endelig har jeg et nytårsfortsæt, der sådan helt grundlæggende kan kaldes for “soveværelset”. Vi har fået ny og større seng og natbordene er derfor blevet pillet ned. De skal sættes op igen, ligesom jeg synes, at soveværelset generelt trænger til en opfriskning – man sover bare bedre, når rummet er fri for “larm” i form af rod og unødige ting og sager, som bare fylder.

2016 blev det hidtil vildeste år for bloggen – på samme tid sidste år havde bloggen eksempelvis knap 4500 følgere via facebook, men i løbet af det år, som nu næsten er gået, er dette tal vokset til knap 25.000 og der kommer stadig flere til hver eneste dag. Jeg er så glad og taknemmelig over, at I er så mange, som følger mig og kan bruge mine opskrifter – uden Jer og alle Jeres søde kommentarer, gode råd, likes og indspark, ville det at blogge slet ikke være det samme og jeg håber, at I også vil være med mig i det nye år, for jeg er langt fra færdig med at fortælle om alle de små hverdagsglimt og ikke mindst maden i mit liv.

Tilbage er der blot at ønske alle Jer læsere et rigtig godt og lykkebringende nytår. Jeg håber, at I må få en helt fantastisk aften med masser af fest og grin, lækker mad, hygge og skønne mennesker. Vi ses i 2017!

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)