Februar bliver min første måned som færdiguddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Det betyder, at jeg for første gang i 3½ år ikke har lektier, opgaver og en skole, som skal passes, men det betyder også, at jeg skal finde ud af, hvad der skal ske nu. Som nogle af Jer måske ved, så flirter jeg lidt med tanken om at blive fuldtidsblogger og det er blandt andet det, som jeg vil bruge den kommende måned på at undersøge – det er jo desværre ikke nok, at sætte sig ned og blogge for fuld udblæsning, der skal også lægges et budget og det skulle helst kunne bære.

Men nu skal det hele jo ikke gå op i budgetter og tørre tal, så jeg vil selvfølgelig også fokusere på at nyde februar – den sidste, lille, korte vintermåned, inden vi tager fat på foråret. Vi kan allerede mærke, hvordan dagene er blevet længere – både om morgenen og om eftermiddagen, hvor det bliver senere mørkt, men uanset hvordan vi vender og drejer det, så har vi stadigvæk vinter og derfor er der fortsat fokus på masser af hygge, stearinlys og indendørs aktiviteter herhjemme.

I februar glæder jeg mig til.

  • At fejre Valentines day sammen med Morten. Her i huset griber vi enhver chance for at skabe små, hyggelige traditioner, så vi har taget Valentines day til os og til dem, der hellere vil overraskes med blomster eller en lille gave i utide og ikke på en bestemt dag, kan jeg kun sige – kan man ikke få begge dele? Sidste år fejrede vi Valentines day i New York og det var fantastisk, men i år skal vi fejre dagen herhjemme og jeg er sikker på, at vi finder på noget hyggeligt at lave og noget lækkert at spise. Hvis ikke vi går ud og spiser, så skal jeg helt sikkert rode rundt i dette her indlæg, hvor jeg har samlet alle mine bedste opskrifter til en perfekt Valentines day.
  • Snevejr!!! Jeg har ikke opgivet hverken snevejr eller hård frost endnu og ville elske et par dage, hvor himmel og jord står i ét og sneen vælter ned. Til gengæld er det også ved at være sidste chance, for februar er en kort måned og der er ikke sååå meget ved snevejr i foråret.
  • Og apropos forår, så er både vintergækker og erantis begyndt at titte frem i haven. Hvor går det altså bare stærkt – jeg synes lige, at bladene er blevet gyldne og faldet af træerne og nu starter naturen ligesom forfra på et nyt år.
  • At nyde vinter- og simreretterne, imens vi har muligheden. Lige pludselig bliver den store stegegryde gemt væk og kommer først frem igen til efteråret og der er i hvert fald lige et par livretter, som skal på menuen herhjemme, inden vi for alvor siger farvel til vintermad, rodfrugter, kål og gryderetter.
  • At lave lækre, hjemmelavede bodyscrubs på gode olier og salt eller sukker og måske lidt andre gode sager – min hud bliver så tør om vinteren, så der skal være tid til tørbørstning, olie og gode bodylotions og en bodyscrub et par gange om ugen.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)