Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 8…

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Vinterferien og uge 7 synger på sidste vers. Vi har jo ikke som sådan holdt vinterferie, så der er ikke så meget “tilbage til hverdagen” over uge 8 herhjemme, men jeg har da fyldt madplanen med masser af simple og lækre retter, som nok skal bringe glæde og smil frem ved middagsbordet. Som sædvanlig er der lidt for enhver smag – blandt andet får vi besøg af Mortens mor og hendes kæreste onsdag, så der skal jo kræses lidt ekstra og så glæder jeg mig rigtig meget til søndag, hvor Morten specifikt har bedt om at få en af vores fælles livretter, og bloggens absolut mest populære opskrift, på bordet.

Madplan uge 8.

Mandag – Ugen starter med en af favoritterne, nemlig denne her kylling i karry-mango sauce, som smager forrygende og er supernem at lave. Tilbehøret bliver kogte ris og topping i små skåle a la ristaffel.

Tirsdag – Ugens suppe bliver en lækker og cremet blomkålssuppe med topping af forårsløg og bacon. Tilbehøret bliver hjemmelavede frøsnappere med pikantost – dem bliver jeg seriøst aldrig træt af og de passer forrygende godt til suppe.

Onsdag – Mortens mor og hendes kæreste kommer til aftensmad og menuen står på glaseret hamburgerryg, flødebagte kartofler med timian og cheddar og så en eller anden form for grønt, måske denne her salat med grønne bønner, feta og rødløg. Har stadig ikke helt fundet ud af, hvad vi skal have til dessert.

Torsdag – Resterne af onsdagens hamburgerryg bliver brugt som fyld i en klassisk skinkestang med pikantost og champignons. En ordentlig portion grøn salat ved siden af for at opveje den lidt fede butterdej og så er alle glade.

Fredag – Det er ved at være sæson for stenbiderrogn, så fredag aften skal der hygges med en forret bestående af stenbiderrogn på små blinis med creme fraiche og rødløg. Hovedretten bliver denne her forrygende lækre pasta med grønærte-citronpesto, feta og oliven.

Lørdag – Lørdagsmenuen står på gammeldags, grydestegt kylling med lækker skysauce og tilbehøret bliver sprøde hasselback kartofler og hjemmelavet agurkesalat. Vi kan selvfølgelig ikke spise en hel kylling, så resterne bliver nok tryllet om til en hjemmelavet hønsesalat med bacon og champignons, som vi kan få til frokost søndag. Så bliver de sidste, tiloversblevne champignons fra torsdagens skinkestang også brugt.

Søndag – Morten har spurgt, om det ikke er ved at være længe siden, at menuen har stået på hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce og jeg kan kun give ham ret. Derfor ryger der en omgang hakkebøffer på menuen søndag aften og tilbehøret bliver enten friskkogt pasta eller ristede kartofler og dampet grønt.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Helle
7 år siden

Uhmmm en rigtig god menu – og dejligt at rester genbruges i en ny ret.. Maaange tak ? Og en god uge til dig ?

Maden i mit liv.
7 år siden
Svar  Helle

Helle – Velbekomme – jeg er glad for, at du kan bruge mine ideer 😀

Rigtig god uge til dig også 😀