Som madnørd og blogger er jeg altid på jagt efter ideer, tips, tricks og opskrifter på nye lækre madretter, som jeg kan afprøve herhjemme i mit køkken. Men uden Jer læsere var bloggen jo langt fra det, som den efterhånden er gået hen og blevet, så i dag skal det ikke handle om mig, men derimod om Jer.

Jeg vil nemlig rigtig gerne høre, hvilke opskrifter, hvilke genrer indenfor madlavning og hvilke madvarer I interesserer Jer for og derfor godt kunne tænke Jer at læse lidt mere om her på bloggen? Det kunne jo være alt fra at prøve at forenkle en opskrift, som normalt er teknisk svær eller lave mad fra et eller anden bestemt land/område til at lave mad med en bestemt råvare eller fokusere på forretter, for nu blot at komme med et par eksempler.

I forvejen blogger jeg jo i stor stil om den mad, som vi spiser herhjemme og jeg får selv inspiration fra diverse blade, kogebøger, madprogrammer i fjernsynet, andre bloggere, restaurantbesøg og vores rejser, men jeg vil også rigtig gerne inspireres af Jer læsere og måske inspirere Jer retur. Derfor håber jeg, at I har lyst til at skrive en kommentar til dette her indlæg og fortælle lidt om, hvilke opskrifter, madretter, genrer eller lignende I måske kunne tænke Jer at læse lidt mere om 😀

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)