Ja, overskriften siger vist det hele. Vi er i den situation, at vi overvejer at udskifte vores automatiske kaffemaskine med en anden, model, men hvad pokker skal vi vælge? Søger man på nettet, bliver man bombarderet med flotte maskiner og gode tilbud, men det kan være lidt vanskeligt at navigere rundt i junglen af elektriske vidundere.

Pt. har vi en Delonghi Dolce Gusto Circolo, som har fungeret fint og da vi stort set ikke drikker almindelig filterkaffe herhjemme, er det helt klart en “kapsel” maskine, som vi er på jagt efter. Den må dog ikke blive alt for omfangsrig, da den skal kunne stå på en lille hylde i vores køkken – de store, fine maskiner, som måler i omegnen af 40 x 40 cm er derfor ikke rigtigt aktuelle.

Jeg må desuden indrømme, at det har irriteret mig en hel del, at jeg skal være afhængig af en kapsel, for at få varm og cremet mælk i min latte, så vi er nok ude i noget, som inkluderer en mælkeskummer, men nu må vi se.

Kort sagt, hvilke automatiske kaffemaskiner kan I anbefale mig? Hvad har I selv stående derhjemme – hvis I bruger den slags, selvfølgelig? Hvad er fordelene og hvad er ulemperne? Hvilket prisleje befinder vi os i og hvad fylder maskinerne? Jeg håber, at I vil bruge et par minutter på lige at give mig et tip i kommentarfeltet og I skal selvfølgelig være velkomne til at kontakte mig i en “privat besked”, enten via facebook eller ved at udfylde kontaktformularen lige her, hvis I ikke synes, det kommer andre ved, på hvilken maskine I brygger Jeres morgenkaffe 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)