Jeg har igennem et stykke tid arbejdet på en lille serie til bloggen, hvor jeg anbefaler og tipper Jer læsere om lækre oplevelser, dejlige restauranter, små cafeer og skønne butikker her i Vejle-området, hvor jeg jo bor. Og i dag skal det så handle om selvforkælelse.

Jeg elsker nemlig alle mulige former for selvforkælelse – god chokolade og lækre delikatesser, men sandelig også ting, som ikke nødvendigvis kan spises, fx en god parfume, lækre ansigtsmasker, håndcremer, en ny neglelak og alt sådan noget. Jeg afsætter gerne tid til lidt selvforkælelse herhjemme i min egen lille hjemmespa et par gange om ugen, men indimellem så er det altså også rart, bare at kunne læne sig tilbage og blive forkælet af en professionel, fx med en manicure, en pedicure eller en ansigtsbehandling til bekæmpelse af tør, træt og trist hud. Når det er tid til den slags, booker jeg altid en tid hos min søde kosmetolog Pernille Hanmann, som har klinik her i Vejle. Og det er lige præcis hende, som jeg vil tippe Jer om i dag, selvom tippet måske er mest relevant for Jer der bor i Vejle eller Trekants-området, men man ved jo aldrig – måske kommer nogle af Jer andre forbi en dag.

Jeg har det lidt med kosmetologer som med frisører – når man først har fundet den helt rigtige, så bliver man der og så nyder man at føle sig i trygge hænder på et sted, hvor alting er velkendt og hvor det hele fungerer. Da jeg er lyshåret med lyse øjenbryn og vipper, har jeg i efterhånden flere år fået farvet bryn og vipper med ca. 5 ugers mellemrum. Derfor har jeg efterhånden prøvet de fleste kosmetologer i Vejle, både i den dyre og knap så dyre ende, og for at være ærlig, så følte jeg mig ofte bare som “et nummer i rækken”. Da jeg endnu engang havde betalt rigtig mange penge for en behandling, hvor jeg oven i købet var blevet behandlet af 2 forskellige kosmetologer, fordi de hver især var i gang med andre behandlinger, besluttede jeg mig for at søge lidt uden for Vejle Centrum og det var på den måde, at jeg opdagede Pernilles klinik. Den ligger måske ikke lige midt i Vejle, men til gengæld så er jeg endelig nået til et sted, hvor pris, oplevelse og kvalitet hænger sammen og her føler jeg mig forkælet og værdsat som kunde – uanset hvor “lille” en behandling jeg har booket.

Vinterfrost, kulde og blæst er hårdt for min hud – ikke mindst i ansigtet hvor huden er tynd og følsom. Efter en lang vinter havde jeg virkelig en følelse af, at min hud var både tør, trist og grå og derfor bookede jeg i sidste uge en basis ansigtsbehandling hos Pernille med dobbelt afrens, enzym peeling og 15 % frugtsyre, som man i dén grad kan mærke går ind og opstrammer huden, ligesom den også virker cellefornyende. Pernille anvender de lækre produkter fra Nimue, som jeg er lidt af en sucker for, fordi man kan se resultater allerede efter en enkelt behandling – de forbedrer hudens elasticitet, skaber en sund kulør og reducerer desuden fine linjer og rynker, har jeg ladet mig fortælle. Ja tak! Derefter fulgte en dybderens og en skøøøøn massage af ansigt, nakke og skuldre, inden jeg fik rettet øjenbrynene. Afslutningsvis blev der lagt en fugtgivende ansigtsmaske, serum, øjencreme og en afsluttende creme, som passer til min hudtype, og så var jeg ellers klar til nærmest at svæve hjemad på en lille, lyserød sky med et smukt, rent og friskt ansigt, der nærmest glødede om kap med forårssolen.

Undervejs i behandlingen nævnte jeg for Pernille, at jeg godt kunne tænke mig at omtale hende og hendes klinik her på bloggen – der kunne jo være andre derude, som leder efter en sød og dygtig kosmetolog, præcis ligesom jeg gjorde engang. Den var hun med på og sørme om hun ikke også var så sød lige at strikke et lækkert tilbud sammen til Jer. I kan nemlig, i hele maj måned, få en gratis mini manicure (værdi 275 kr), hvor neglene files og formes og neglebåndene skubbes op inkl. en valgfri, farvet lak, når I samtidig bestiller en Nimue basis ansigtsbehandling, magen til den jeg har beskrevet her ovenfor. Alt hvad I skal gøre, er at skrive rabatkoden “maden i mit liv” i kommentarfeltet på Pernilles hjemmeside, når I booker ansigtsbehandlingen og så kommer der en gratis mini manicure oven i hatten.

Hvis ikke I booker ansigtsbehandlingen via Pernilles online bookingsystem, men i stedet ringer til hende på tlf 28110450, så siger I bare, at I har fundet tilbuddet gennem bloggen og gerne vil have den gratis mini manicure med – så ved hun også, hvad det drejer sig om. Som sagt gælder tilbuddet i hele maj måned og det betyder også, at behandlingen skal foregå i maj – man kan altså ikke booke sin tid i maj og først vælge en behandling i juni, men ellers er der ingen regler. Og så vil jeg da lige skynde mig at nævne, at Pernille også har en masse andre lækre behandlinger og forskelige tilkøb. I finder det hele på hendes hjemmeside, men da hun også jævnligt lægger en masse gode tilbud på behandlinger, tips og ideer ud på facebook, så vil jeg også opfordre til at kigge forbi hendes facebookside.

Og så vil jeg da lige afslutningsvis sige tak til Pernille, for at lave dette her fine tilbud til mine læsere. Jeg håber, at nogle af Jer kan få glæde af det – måske også som Mors dags gave eller som en lækker behandling forud for en stor fest, fx konfirmation eller bryllup. Og selvom jeg godt ved, at mange af Jer ikke bor i Vejle eller i omegnen af Vejle, men så kan det jo være, at I kender nogen, som kender nogen, der ville blive glade for et tip om et lækkert tilbud. Jeg ved i hvert fald, at den del af min familie som er bosat i Vejle, og som ligesom jeg anbefaler Pernille, fordi de har prøvet de fleste andre kosmetologer i området, glæder sig rigtig meget til at gøre brug af tilbuddet.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)