Indlægget er lavet i samarbejde med Mofibo. 

På det seneste er jeg blevet fuldstændig bidt af at læse e-bøger og ikke mindst lytte til dejlige lydbøger via min mobiltelefon eller iPad. Jeg har gerne en lang liste med bøger, som jeg vil læse, men i en travl hverdag er der måske ikke altid lige tid til at sætte sig ned med en bog og der har lydbøger virkelig været en fantastisk øjn-åbner for mig. Man kan næsten altid finde 10 minutter til at sætte høretelefonerne i ørerne og lytte – om det så er om aftenen inden sengetid, på køreturen til og fra arbejde, imens man laver mad, i badekarret eller når man blunder i 15 minutter i liggestolen i haven.

I første omgang havde jeg faktisk ikke troet, at jeg ville bryde mig om at læse e-bøger på hverken mobil eller tablet, men dem er jeg sørme også blevet afhængig af. Pludselig har jeg altid mine bøger på mig og i stedet for at surfe formålsløst rundt på facebook og tjekke gamle opdateringer, når jeg venter på bussen eller er hos frisøren, bruger jeg nu tiden til at læse et kapitel eller to i en god bog.

En yderligere bonus er, at når jeg er færdig med at læse eller lytte til en bog, så forsvinder den igen. Tidligere har jeg enten kunnet vælge imellem at købe bøger eller stå på venteliste i månedsvis på biblioteket, men nu kan jeg læse bøgerne, lige så snart de udkommer og når jeg har læst dem, kommer de ikke til at stå i bogreolen og samle støv, hvilket jeg især synes er genialt med de bøger, som jeg alligevel kun læser en enkelt gang. Desuden slipper jeg for at slæbe en helt masse bøger med på sommerferie i år, fordi jeg har adgang til det hele via mobil/tablet og når bøgerne først er hentet, behøver jeg ikke engang være på internettet. En kæmpe fordel, hvis man eksempelvis rejser langt med fly, hvilket vi gør med jævne mellemrum.

Jeg bruger selv Mofibo, når jeg skal streame e-bøger/lydbøger – jeg synes ganske enkelt, at Mofibo er de bedste og har det største udvalg. Derfor er jeg super glad for, at jeg nu har fået mulighed for at dele en rabatkode med Jer, så I kan få 30 dages gratis Mofibo og selv afprøve konceptet og få adgang til masser af sommerferielæsning og lydbøger.

Rabatkode – MADSOMMER

Rabatkoden gælder kun for nye kunder. Dvs. at koden ikke kan benyttes, hvis man i forvejen har abonnement hos Mofibo. For at få adgang skal man gå ind på Mofibo’s hjemmeside og oprette sig som bruger og aktivere rabatkoden. Når de 30 dage er gået, forsætter abonnementet mod betaling – medmindre man opsiger sit abonnement inden og man kan selvfølgelig opsige abonnementet når som helst.

Rabatkoden kan aktiveres, så snart man ønsker det til og med d. 15. august og herefter er der 30 dages gratis og ubegrænset adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger. Og dermed skulle sommerferielæsningen (eller lytningen) vist være sikret.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)