Bloggens mest populære opskrifter (2017)

2 kommentarer
Inspiration

Næsten uanset hvilke opskrifter jeg finder på at lægge på bloggen, synes jeg, at I tager supergodt imod dem. Altid med søde kommentarer og også indimellem med gode fif, ideer og alternativer, hvilket er til stor glæde både for mig og andre læsere af bloggen. Alligevel vil der selvfølgelig altid være nogle opskrifter, som bliver større hits end andre. Derfor har jeg nu været i statistikkerne for at kigge lidt på de allermest populære og mest søgte opskrifter på madenimitliv i løbet af 2017 og jeg kan godt afsløre, at der både er gengangere fra de tidligere år og et par nye, som er hoppet direkte ind på hitlisten – ikke bare hjemme hos os, men sandelig også ude hos Jer læsere. Kig med og hils på gamle kendinge eller bliv inspireret til nye livretter.

Vi kommer ikke udenom det og også i år er de her hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce hoppet direkte ind på en førsteplads, præcis som i 2016. Jeg overvejer lidt, om 2018 skal være året, hvor jeg forsøger at kreere noget, som kan vælte den regerende mester af pinden. Mon det overhovedet kan lade sig gøre?

Også de hjemmelavede romrugler, som kan laves på bare 5 minutter, ligger lunt i svinget og er hoppet frem på en 2. plads, hvor de sidste år måtte nøjes med en 3. plads. Jeg kan dog ikke sige, at jeg er overrasket – de er virkelig gode og dejligt nemme at lave.

Der er blevet bagt go’e grove boller i det forgangne år og det endog så meget, at de nu indtager en flot 3. plads. Bollerne har den kæmpe fordel, at dejen blot skal røres sammen, hæves og sættes på bagepladen med en våd spiseske, så det kan næsten ikke blive nemmere at servere hjemmebagte boller.

Pølsehorn er altid populære i såvel madpakker og picnickurve som til den lille sult eller bare som en lækker snack. Denne her opskrift på lette og luftige pølsehorn kommer ind på en flot 4. plads.

Selvfølgelig har verdens bedste broccolisalat – det synes jeg i hvert fald – også fået en plads på årets top 10. Jeg kender ingen, som ikke kan lide broccolisalat, det er nemt at lave, kan serveres til stort set alt og så kan salaten fyldes med alle mulige skønne sager.

Endnu et madpakkehit eller også har den bare været rigtig populær som tilbehør til sommerens grillmad. Under alle omstændigheder er denne her skønne og cremede pastasalat med kylling, bacon og masser af grønt rykket fra en 10. plads og op på en 6. plads.

Paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser – en vinder hos både børn og voksne, som fungerer med både kartofler, ris og mos, så selvfølgelig er den næsten selvskrevet til en plads på året top 10.

Kylling i fad med pikantost og bacon – en af de nye retter fra 2017, som er strøget direkte ind på listen og som er meget kendetegnende for det “tema”, som ligesom har været gennemgående på bloggen i det forgangne år – nem og lækker mad i fad.

Indbagt kylling med bacon, flødeost og porrer – nem og lækker aftensmad, som også egner sig perfekt til såvel frokost som natmad og en genial måde at få brugt en rest tilberedt kylling på.

Sidst men bestemt ikke mindst har vi one pot pasta med kylling og bacon. 2017 blev året, hvor det for alvor blev populært at tilberede one pot meals og især de lækre one pot pastaer har hittet, hvilket jeg sagtens kan forstå. Det er da genialt, at man kan blande alt i én gryde og lægge låg på og ca 20 minutter senere er der en fiks og færdig pastaret klar til servering.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
John
3 år siden

Der er godt nok mange gode retter og opskrifter at vælge imellem. Man bliver jo helt sulten af at se billederne igennem 🙂 Har du egentlig lavet en tilsvarende top 10 for 2018? Kunne være interessant at se hvad der figurerer på den. Tak for inspiration.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)