Indlægget er lavet i samarbejde med Mofibo. 

Når dagene bliver korte og kulden tager fat, er noget af det bedste jeg ved, at krybe sammen i sofaen med et blødt tæppe og en kande varm te og bare fordybe mig i en god bog. Det kan godt være, at der er en masse at se til i december, men der SKAL også være tid til, at jeg kan sætte mig ned i fred og ro og nyde et par kapitler og kniber det med tid op til jul, så kan jeg jo altid se frem til de hyggelige dage mellem jul og nytår. Her plejer roen som regel at sænke sig over huset i et par dage, efter de sidste julefrokoster og inden vi for alvor skal i gang med at forberede årets sidste fest og så står den ellers bare på hygge og juleferie.

Jeg er i løbet af det seneste år blevet fuldstændig bidt af at læse e-bøger og ikke mindst lytte til dejlige lydbøger på min mobiltelefon eller iPad via streamingtjenester. Jeg har gerne en lang liste med bøger, som jeg vil læse og selvom jeg synes, at jeg får læst en masse, så bliver listen bare ved med at vokse i takt med, at der hele tiden udgives nye, skønne bøger. Det er en skrue uden ende, men den dejligste af slagsen og der er jo heldigvis ingen, der bestemmer, i hvilken rækkefølge jeg læser bøgerne, så falder jeg over en bog, som lyder rigtig god, så kan den fluks rykke frem i køen.

En yderligere bonus er, at når jeg er færdig med at læse eller lytte til en bog, så kan jeg fjerne den igen. Tidligere har jeg enten kunnet vælge imellem at købe bøger eller stå på venteliste til nyudgivelser i månedsvis på biblioteket, men nu kan jeg læse bøgerne, lige så snart de udkommer. Og når jeg har læst dem, kommer de ikke til at stå i bogreolen og samle støv, hvilket jeg især synes er genialt med de bøger, som jeg alligevel kun læser en enkelt gang, men hvis det viser sig at være en fantastisk bog, som jeg gerne vil læse igen, så kan jeg skrive den på ønskesedlen eller gå ned i boghandleren og købe den.

Jeg bruger selv Mofibo, når jeg skal streame e-bøger/lydbøger – jeg synes, de har det største udvalg og de fleste nyudgivelser og så fungerer det bare upåklageligt. Derfor er jeg super glad for, at jeg endnu engang har fået mulighed for at dele en rabatkode med Jer, så I kan få 30 dages gratis Mofibo og selv afprøve konceptet og få adgang til masser af dejlige e-bøger og lydbøger i juleferien.

Rabatkode = MADJUL

Rabatkoden gælder kun for nye kunder. Dvs. at koden ikke kan benyttes, hvis man i forvejen har abonnement hos Mofibo. For at få adgang skal man gå ind på Mofibo’s hjemmeside og oprette sig som bruger og aktivere rabatkoden. Når de 30 dage er gået, forsætter abonnementet mod betaling – medmindre man opsiger sit abonnement inden og man kan selvfølgelig opsige abonnementet når som helst.

Rabatkoden kan aktiveres, så snart man ønsker det til og med d. 31-12-2017 og så er der ellers 30 dages gratis og ubegrænset adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger for både børn og voksne. Og dermed skulle juleferielæsningen (eller lytningen) vist være sikret.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)