Så skal vi til det igen. Hvor er det bare utroligt, at der endnu engang er gået et helt år, siden jeg skrev det sidste nytårsindlæg og takkede for 2016, men uanset hvordan vi vender og drejer det, så siger vi farvel til 2017 i aften. Dagen har som sædvanligt været en spøjs blanding af travlhed og afslapning – vi har sovet længe og nydt en langsom morgenmad, men jeg har også været i køkkenet og forberede snacks til nytårstalen og desserten til i aften og så har jeg fået pyntet årets kransekage. Og nu har jeg sat mig her ved computeren med en kop te og et tændt stearinlys og er klar til at gøre status over 2017, inden den står på omklædning, så vi kan tage imod det nye år med maner.

2017 har været mit første år som fuldtidsblogger og hvilket år. Jeg har jo efterhånden blogget i mange år, men 2017 blev året, hvor jeg kunne kalde mig fuldtidsblogger og jeg har slet ikke ord for, hvor meget jeg har nydt det. For første gang har jeg ikke følt, at jeg havde gang i en overspringshandling, når jeg loggede ind på bloggen, hvilket jeg ellers har haft tendens til i alle de år, hvor den blot fungerede som en hobby. Nu er den hobby gået hen og er blevet min levevej og der går ikke en eneste dag, hvor jeg ikke føler mig priviligeret over, at jeg rent faktisk kan leve af at blogge.

2017 blev året hvor vi fik en ny bil, hvor jeg fik min Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, hvor Villy fyldte 4 år, hvor sommeren lod vente på sig og hvor vi nød masser af lækker mad, kager og restaurantbesøg. Og mon ikke 2018 har lignende skønne oplevelser i vente? Jeg skal i hvert fald gøre mit til, at vi får spist så meget god mad som overhovedet muligt.

2017 har ligeledes budt på rejser og ture ud i det blå – vi har blandt andet besøgt Spanien i forsommeren og New York i sensommeren og så nød vi et fantastisk smukt og julepyntet London i efteråret, ligesom der også har været masser af dejlige endagsture på programmet. Jeg er sikker på, at 2018 kommer til at byde på lige så mange dejlige oplevelser og foreløbigt kan vi i hvert fald se frem til en dejlig vinterferie i New York i midten af januar.

Både 2016 og 2017 har været nogle fantastiske år for bloggen. I var således tid knap 25.000 læsere, som fulgte mig og Madenimitliv.dk via facebook ved samme tid sidste år, men i år er dette tal steget til mere end 38.000 og så har jeg ikke engang nævnt Jer, som “bare kigger forbi” og finder en opskrift eller lægger en sød kommentar. Jeg er så glad og taknemmelig over, at I er så mange, som har lyst til at følge mig og kan bruge mine opskrifter – uden Jer og alle Jeres søde kommentarer, gode råd, likes og indspark, ville det at blogge slet ikke være det samme og jeg håber, at I også vil være med mig i det nye år, hvor jeg selvfølgelig er klar med endnu mere mad, tips og ideer og ikke mindst små glimt fra hverdagen.

Tilbage er der blot at ønske alle Jer læsere et rigtig godt og lykkebringende nytår. Jeg håber, at I må få en helt fantastisk aften med masser af fest og grin, lækker mad, boblende champagne, hygge og skønne mennesker og så håber jeg, at vi ses og måske skrives ved i 2018!

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)