Skønne chokoladekugler til varm chokolade…

0 kommentarer
Annonce

*Annonce* Indlægget er lavet i samarbejde med Impulso Chocolate. 

Her i huset bliver der drukket en hel del varm chokolade i løbet af efterårs og vintermånederne. Varm te er godt – jeg er vild med te og drikker vel 15 kopper i løbet af en dag, men efter en lang gåtur på en kold vinterdag, eller måske bare en aften hvor vi får lyst til lidt lækkert, så er en kop varm chokolade altså det bedste. Især hvis den serveres med letpisket flødeskum og mini skumfiduser på toppen – som her i december selvfølgelig er udskiftet med de klassiske, lyserøde skumnissemænd og også engang imellem en pebermyntestok til at røre rundt med.

I de år hvor jeg arbejdede som chefbarista på en kaffebar, lavede vi varm chokolade i sin allermest simple – og bedste – form. Vi varmede ganske enkelt mælken og serverede den derefter med mørk eller lys chokolade på pind, som skulle røres ud i den varme mælk. Samme fremgangsmåde har jeg brugt herhjemme, for selvom det kræver en hel del omrøring og chokoladen godt kan have tendens til at samle sig på bunden af koppen, så smager det jo godt, men på det seneste har jeg udviklet et lettere afhængighedsforhold til varm chokolade lavet på de skønne chokoladekuger fra Impulso Chocolate. 

Chokoladekuglerne, som er håndlavede af den lækreste, hollandske chokolade, er ikke blot utroligt fine at se på – jeg elsker de forskellige farvenuancer – de smelter også på få sekunder, når de kommes i varm mælk og så findes de i ikke mindre end seks lækre smagsvarianter – kaffe, appelsin, kanel, mørk chokolade, hvid chokolade og stjerne anis (som giver chokoladen et strejf af lakrids).

Kuglerne fåes i en fin æske med 6 stk, én af hver slags, som vil være oplagt i en gavekurv eller måske som årets mandelgave. Der findes desuden en æske med 18 chokoladekugler – dermed kan man præsentere kuglerne på samme måde, som man præsenterer et udvalg af tebreve og hver enkelt kan så udvælge sig en smagsvariant. Et hit til desserten hvis man har gæster – hvilket vi havde en aften i sidste uge, hvor det var rigtig koldt udenfor. Og hvor jeg tidligere blot har lavet en stor kandefuld god, varm kakao og sat den på bordet sammen med flødeskum, skumfiduser og en flaske baileys og kahlua, så kunne hver enkelt denne gang kreere en kop af sin helt egen personlige, varme chokolade. Noget så hyggeligt og jeg kan godt afsløre, at der blev drukket en del kopper varm chokolade den aften.

Udover chokoladekugler findes de forskellige smagsvarianter også som chokoladeflasker, der indeholder nok til 2 kopper dampende varm chokolade. Der skal blot hældes varm mælk i flasken og rystes et par sekunder og så er det bare at hælde chokoladen i kopperne og nyde. Oplagt til en hyggeaften for 2 – hvis man kan blive enige om smagsvarianten – eller til at tage med i picnickurven på en tur i skoven sammen med en termokande med varm mælk. Find en hyggelig bænk (og sørg for at have godt med tøj på) og nyd så bare udsigten, hinanden, den varme chokolade og måske 30 minutters fred og ro i en hyggelig men til tider hektisk julemåned.

Impulso Chocolate forhandler udelukkende Business to Business, men produkterne findes i en række butikker. Nærmeste forhandler kan findes på hjemmesiden eller ved at skrive til info@impulsochocolate.dk, da der hele tiden dukker nye forhandlere op. Man kan også følge og kontakte Impulso Chocolate via deres facebookside. 

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)