I dag skal det handle om bloggen og om mig. Jeg har nemlig haft et par travle uger med massevis af møder, tanker og underskrifter, men nu er det hele efterhånden faldet på plads og nu vil jeg gerne dele det hele med Jer herinde. Ikke mindst fordi, at jeg snakkede med en journalist fra Vejle Ugeavis forleden dag og jeg vil jo egentlig gerne selv være den første til at  fortælle Jer alle de spændende nyheder. Det næste halve års tid bliver nemlig helt fantastisk her på Madenimitliv.

For det første, så er der gang i en større makeover af bloggen. Ingen tvivl om, at jeg elsker mit lille univers, men jeg syntes også, at det var på tide med “et ansigtsløft” og lige pt. knokles der i kulissen for at skabe en helt ny og fin blog til os. Alt bliver selvfølgelig som det plejer, men jeg trængte til lidt nye farver og så er der også masser af nye værktøjer, som gør det meget nemmere at navigere rundt på bloggen. Blandt andet er opskriftsarkivet blevet peppet op og gjort meget mere overskueligt og brugervenligt, hvilket jeg har ønsket mig i MEGET lang tid.

Det er Mads fra Marketingfabrikken, som står for det hele og udover, at han er superdygtig, så skriver han også selv om mad og opskrifter på bloggen Madsvin. Det betyder selvfølgelig, at han har helt styr på, hvad en god madblog skal kunne og hvordan det hele skal fungere og jeg kan roligt sige, at vi er i trygge hænder. Den “nye” blog bliver lanceret her henover sommeren og jeg glæder mig helt vildt til at vise den til Jer – det bliver bare så fint.

Derudover har jeg indgået samarbejde med et firma, som skal lave en app til madenimitliv. I min familie har man i et stykke tid joket med, at nu måtte det snart være tid til en madenimitliv app, men en app koster altså mange mange tusinde kroner at udvikle, så det er bestemt ikke noget, man som privatperson lige gå ud og investerer i. Jeg må indrømme, at jeg ved ganske lidt om udviklingen af apps og det kom da også fuldstændig bag på mig, at det kan tage noget i retning af 300 arbejdstimer bare at udvikle en app og derfor er jeg også superstolt over, at nogen kan se muligheder i at lave en app i samarbejde med mig og bloggen.

Opskrifterne på bloggen er jo gratis og tilgængelige for alle og det bliver de selvfølgelig ved med at være, men der er ingen tvivl om, at apps kan tilbyde nogle værktøjer, som jeg slet ikke har mulighed for at tilføje på bloggen i dag. Vi er i gang med en større brainstorming og pt. er der massevis af spændende muligheder i spil, fx elektroniske indkøbslister og en helt særlig søgefunktion, som gør det muligt blot at indtaste de råvarer, man har til rådighed, hvorefter der dukker opskrifter op. Madenimitliv app’en lanceres højst sandsynligt i løbet af efteråret og glæder mig så meget til at se det færdige resultat.

Og sidst men på ingen måde mindst. I løbet af de sidste par år, er der rigtig mange af Jer, som har efterspurgt en kogebog fra mig og derfor er jeg helt vild glad for at kunne fortælle, at jeg nu har skrevet under på en forlagsaftale og udgivelsen af min første kogebog.

Bogen skal jeg skrive her i løbet af efteråret og den bliver selvfølgelig lavet med udgangspunkt i bloggen. Dermed ikke sagt, at jeg blot snupper nogle af de bedste opskrifter fra bloggen og får dem udgivet på bogform. Det bliver en bog med helt nye opskrifter, men det bliver i tråd med den stil, som allerede præger bloggen og med fokus på det, som især fylder her på madenimitliv og det er selvfølgelig nem og lækker hverdagsmad, hvor de fleste kan være med. Masser af inspiration til hverdagssnacks, aftensmad, lækkert tilbehør og meget mere og selvom jeg godt ved, at der ligger en masse arbejde foran mig, så kan jeg alligevel slet ikke vente til foråret 2019, hvor min kogebog meget gerne skulle udkomme.

Og det var så ordene fra mig i dag – sikke en masse nyheder på én gang. Jeg er så glad for, at jeg endelig kan dele det hele med Jer og jeg skal selvfølgelig nok holde Jer opdateret løbende. Både i forhold til hvornår den nye blog går i luften og hvornår min app kan downloades, men selvfølgelig også hvor langt jeg er i skriveprocessen med kogebogen og om evt. op- og nedture. Det kan være, at jeg bliver nødt til at bede om lidt peptalks og gode råd fra Jer engang imellem, men jeg er sikker på, at vi nok skal nå i mål med det hele og gøre universet omkring madenimitliv endnu bedre end det er i dag.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)