Madplan for uge 37…

6 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Så er vi igen hjemme fra Californien. Ferien er slut og jeg må altså indrømme, at jeg har glædet mig en lille smule til at komme hjem og lave mad. Selvom det er dejligt at få et par fridage i køkkenet, så er det mindst lige så dejligt at kaste sig over gryder, potter og pander igen.

Vi har spist masser af lækker mad, imens vi var på ferie, så lige nu trænger vi til lette retter, som er lige ud ad landevejen, hvilket denne første uge efter ferien måske også bærer lidt præg af. Til gengæld har jeg massevis af fotos og oplevelser, som jeg glæder mig til at dele med Jer i den nærmeste fremtid og jeg er sikker på, at vi går en skøn uge i møde.

Madplan uge 37.

Mandag – Nem og lækker start på ugen med denne her skønne citronpasta med cremet grønærtepesto. Retten er kødfri, men man kan snildt spise stegt fisk eller grillet kylling til og selvfølgelig lækkert brød.

TirsdagKartoffelgratin med bacon, løg og ost og en lækker grøn salat ved siden af. Helt simpelt og lækkert og lige hvad vi trænger til ovenpå en lang ferie med masser af mad.

Onsdag – Vi skal have karrysuppe med kylling og ferskner. En livret herhjemme og pga. den varme sommer er det temmelig længe siden, at den sidst har været på menuen, så vi glæder os.

Torsdag – Det er efterår og man kan igen købe bagekartofler i butikkerne. Jeg elsker en god, bagt kartoffel, så det kommer menuen simpelthen til at stå på torsdag aften. Denne gang med fyld af salatgrønt og lækker, hjemmelavet rejesalat. Der er godt nok stenbiderrogn i denne udgave af rejesalat og det er jo ikke ligefrem i sæson nu, men det kan erstattes med en form for kaviar eller udelades, hvis ikke man bryder sig om rogn.

Fredag – Det er ved at være længe siden, at vi har fået den “sædvanlige” fredagslasagne – det har ganske enkelt været for varmt henover sommeren, men nu skal den genindføres og det bliver i første omgang i form af denne her lækre spinatlasagne. Lasagnen er uden kød, men der kan sagtens tilsættes skinke eller laks.

LørdagIndbagte koteletter med porrer og pikantost, som er forrygende lækkert og smager lidt som en kombination af indbagt mørbrød og skinkestang. De sprøde, indbagte koteletter er ret nemme at lave og så ser det noget så fint ud. Vi nøjes gerne med en blandet, grøn salat til koteletterne, men man kan også gå “hele vejen” og servere ristede kartofler og sauce, fx en hjemmelavet whiskeysauce eller bearnaise.

Søndag – Nu er vi jo ikke nået så voldsomt langt hen på efteråret endnu, men ikke desto mindre er denne her efterårstærte med kylling, bacon, spidskål og æbler forrygende lækker og den tager vi på menuen søndag som en lækker afslutning på ugen.

Ugens lækkeri – Æblesæsonen er i fuld gang og det betyder selvfølgelig masser af æblekager. Denne gang bliver det en klassisk, gammeldags æblekage med makroner og flødeskum. 

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Grethe hansen
4 år siden

Din mad ser super inspirerende ud. Jeg vil gerne modtage indkøbsseddel i min mail. M vh. Grethe

Janni Kjær
4 år siden

Jeg syntes det ser lækkert ud, og er rimeligt nemt at gå til.

Heidi mejer
4 år siden

Jeg vil gerne modtage indkøbsliste og opskrifter til dine madplaner….

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)