Så tager vi lige straks fat på en ny uge og som om det ikke skulle være nok, tager vi også snart fat på en ny måned. Jeg synes, at de 2 første efterårsmåneder er fløjet afsted og kan slet ikke forstå, at vi nærmer os jul med stormskridt. Jeg har travlt for tiden, men heldigvis på den gode måde, og det er sikkert også derfor, at tiden bare flyver.

Jeg skriver og skriver på min kogebog, fotograferer, tester opskrifter og nyder i det hele taget hele den spændende proces. Desuden arbejdes der på højtryk med lanceringen af Maden i mit liv app’en, som jeg også glæder mig rigtig meget til at vise Jer og indimellem skal jeg jo også lige finde tid til at lave mad til os selv. Hip hurra for madplaner – når alt er planlagt og indkøbt er det jo ingen sag og jeg glæder mig til endnu en travl og spændende uge.

Madplan uge 44.

Mandag – Ugen starter med mormormad af den allerbedste slags. Grydestegt kylling med brun skysauce og kartofler. Mon ikke også jeg laver en portion hjemmelavet agurkesalat til kyllingen? Det hører sig ligesom til. Det kylling, som vi ikke får spist + det jeg plukker af skroget gemmes til onsdag.

Tirsdag – Det er som om, at pasta, ærter og bacon kan varieres i det uendelige og uanset hvad, så smager det bare skønt – det her cremede pastafad med bacon og ærter er bestemt ingen undtagelse. Jeg glæder mig til tirsdag aften.

Onsdag – Nem og lækker aftensmad i form af hjemmelavede panini med kylling, mozzarella og pesto. Jeg bruger gerne et foccacia, når vi får panini, men andre slags lækkert brød kan selvfølgelig også bruges. Har man ikke en paninigrill, så kan man sagtens bruge en toastmaskine eller riste sine sandwiches i ovnen. Jeg tænker, at vi skal have salat eller grønsagsstave til.

Torsdag – Vi snupper lige endnu en omgang pasta og ærter, men denne gang er bacon udskiftet med tun, så menuen står på pasta i en cremet tunsauce med ærter. Superlækker aftensmad og lige noget for mig, som er vild med tun i alle afskygninger.

Fredag – Jeg elsker madtærter og jeg elsker brændende kærlighed, så selvfølgelig er jeg også vild med denne her kartoffeltærte a la brændende kærlighed med bacon og løg, som er på menuen fredag aften. Perfekt start på weekenden.

Lørdag – Hver eneste gang vi er ude og handle, kommer jeg til at købe svampe med hjem. Jeg elsker svampe i alle afskygninger og på denne her tid af året, ligger de næsten overalt og frister. I denne uge bliver de brugt til en lækker svamperisotto med ristede kantareller. Måske med et lækkert stykke oksekød eller grillet kylling ved siden af.

Søndag – Søndag bliver hurtigt til simredag i vinterhalvåret og denne uge er ingen undtagelse. Vi skal have ungarsk gullaschsuppe med oksekød og kartofler – en rigtig lækker og fyldig suppe, som både mætter og giver varmen helt ud i tæerne.

Ugens lækkeri – Jeg har altså sukket lidt efter de her lette og luftige chokoladebrud på det sidste, så nu skal der bages en portion. De er så skønne til en varm kop te og jeg kan næsten ikke vente med at sætte tænderne i en blød, varm bolle.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)