Pakkekalenderideer til børn og voksne…

2 kommentarer
Inspiration

December nærmer sig og dermed også tiden for årets julekalender og pakkekalender. Efterhånden er der godt nok så mange forskellige slags julekalendere i butikkerne, at jeg slet ikke ved, om der stadig er nogen derude, som laver en pakkekalender til børnene eller til Jeres bedre halvdel – men det gør vi i hvert fald hjemme hos os. Vi har godt nok ikke nogen børn, men for hyggens skyld er jeg stadigvæk er på julekalender med min mor og far og faktisk har Morten og jeg også en form for pakkekalender sammen.

Vi giver nemlig hinanden små gaver i løbet af december – ikke hver dag, men vi har en fælles sok, som hænger i stuen og den giver vi så hinanden små ting i, hvis vi falder over noget, som vi mener vil være helt perfekt. Der er som sådan ikke nogle gaver, der er for store eller små til sokken (indenfor rimelighedens grænser selvfølgelig) og vi kan derfor sagtens finde på at give hinanden både en pebermyntestok og et par biografbilletter.

Men har man tradition for hjemmelavede pakkekalendere – til børnene og/eller til de voksne i familien – så kan man aldrig få for mange gode ideer til indholdet. Sådan har jeg det i hvert fald. Derfor har jeg lagt hovedet i blød og samlet alle de ideer til indholdet i pakkekalenderen, som jeg overhovedet kunne komme i tanker om.

Der er lidt af hvert – både til børn og voksne og til de madglade og sjovt nok, så var det allernemmest for en madnørd som mig, at lave listen med alle de spiselige kalendergaver. Hvis man, ligesom jeg, snart skal i gang med at tænke på gaverne til årets pakkekalender, så kig endelig listerne igennem og pluk evt. ideer ud, hvis der er noget, som kan bruges – man kan jo sagtens lave et mix af de forskellige lister. Jeg selv har i hvert fald fået masser af ideer til årets pakkekalender – både af den spiselige og den ikke-spiselige slags.

30 pakkekalenderideer til børn (- spiselige ting).

Nu er det jo primært små og halvstore børn, som får pakkekalender i løbet af december og hvis man ikke ønsker, at det hele skal gå op i slik og søde sager, så kan det være, at der er et par ideer at hente i listen herunder.

 1. Nissehue
 2. Tuscher/farveblyanter
 3. Glanspapir til julepynt
 4. Minispil
 5. Yoyo
 6. Sæbebobler
 7. Fine sugerør
 8. Snekugle
 9. Stempler
 10. Gadekridt
 11. Mandala malebog
 12. Perler
 13. Perleplader
 14. Fine handsker
 15. Hue
 16. Kageudstikkere
 17. Juledåse til småkager
 18. Sparegris
 19. Kalenderlys
 20. Julefilm på dvd
 21. Børnetatoveringer
 22. Køleskabsmagneter
 23. Julepynt til børneværelset
 24. Julekrus eller juleglas
 25. Juletallerken/skål
 26. Wall stickers
 27. Balloner
 28. Aktivitetshæfte/bog
 29. Modellervoks
 30. Ler + stearinlys til juledekoration

45 pakkekalenderideer til voksne mænd/kvinder (- spiselige ting).

Flere og flere par giver hinanden små gaver i løbet af december og kniber det med at finde på, så tag et kig på listen herunder og bliv inspireret. Nogle af tingene henvender sig mest til kvinder, imens andre er mere beregnet til mænd og så er der selvfølgelig også en del, som kan bruges til både mænd og kvinder. Bliver tingene lidt for store, så nøjes evt. med at lave en adventskalender og køb så 4 store og gode ting. Gerne ting, som man kan være fælles om som fx gavekort el. biografbilletter.

 1. Varmedunk
 2. Tændstikker/lighter
 3. Til og fra mærker
 4. Indpakningspapir
 5. Gavebånd
 6. Julekort
 7. Body scrub
 8. Servietter
 9. Bageudstikkere
 10. Fyrfadslys
 11. Kortspil
 12. Stearinlys/duftlys
 13. Fyrfadslys
 14. Kalenderlys
 15. Stjernestrimler
 16. Neglefil
 17. Håndcreme
 18. Skrabelod
 19. Skrabejulekalender
 20. Gavekort til en app
 21. Notesbog el. notesblok
 22. Mobilcover
 23. Kuglepen
 24. Kalender
 25. Ansigtsmaske
 26. Neglelak
 27. Læbebalsam
 28. Sparegris
 29. Hyggesokker
 30. Undertøj
 31. Biografbillet
 32. Sovemaske
 33. Blad/magasin
 34. Massageolie
 35. Drikkeflaske
 36. Deodorant
 37. Fuglefoder/mejsekugler
 38. Lyskæde
 39. Muffinsforme
 40. Billet til julemarked
 41. Juleblomster/buket
 42. Gavekort
 43. Sudokubog
 44. Dvd
 45. Julekrus/kop

45 pakkekalenderideer til voksne mænd/kvinder (kun spiseligt).

Hvis vejen til hjertet går igennem maven, så er her massevis af spiselige lækkerier, som vil passe perfekt ind i en pakkekalender til den madglade. Her er lidt for enhver smag og pengepung, så det er blot at lade sig inspirere og plukke de ideer ud, som man kan bruge.

 1. Grødris
 2. Kagekrymmel
 3. Gløggmix
 4. Gløgg
 5. Lakridspibe
 6. Pesto
 7. Tapenade
 8. Müslibar
 9. Saltnødder/mandler
 10. Minipose m/ chips (gourmetchips)
 11. Chokoladeplade
 12. Pasta
 13. Fransk nougat
 14. Crackers/kiks
 15. Snebolde
 16. Luksus pålægschokolade
 17. Brændte mandler
 18. Vin
 19. Juice
 20. Juleøl
 21. Specialsodavand
 22. Lakridskugler
 23. Marcipanbrød/marcipanhjerte
 24. Te
 25. Kaffe
 26. Chilinødder
 27. Tørret frugt
 28. Marmelade
 29. Pebermyntestok
 30. Nisseskum
 31. Fudge
 32. Pebernødder
 33. Chokoladebar
 34. Krydderier
 35. Honninghjerte
 36. Slikpose
 37. Cookies
 38. Julesennep
 39. Marcipangris
 40. Kaffesirup
 41. Kryddersalt
 42. Olier
 43. Honning
 44. Bolcher
 45. Gourmetvingummi
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Lisbet
4 år siden

Din pastasalat med kylling, bacon og den der fantastiske dressing med karry og sennep er virkelig blevet et hit her i huset 😊😊

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)