Vinteren er en kold og mørk tid og de fleste af os har både fundet huer og halstørklæder frem, så vi kan beskytte os imod kulden, når vi bevæger os udendørs. Desværre er huer og halstørklæder ikke helt nok, når det kommer til at beskytte den tynde og sarte hud i ansigtet. Derfor er det en rigtig god idé at sørge for, at huden er “vinterklargjort” og parat til kulden og sådan en vinterklargøring er lige præcis, hvad der er mulighed for at vinde i denne her lækre give away, som er lavet i samarbejde med min søde kosmetolog Pernille Hanmann. 

Og der er både mulighed for at vinde en lækker Nimue Basis behandling hos Pernille og lækre Nimue produkter, så i denne her give away bliver der faktisk hele 2 heldige vindere!

Behandlingen består af følgende: dobbelt afrens, enzym peeling, 15 % frugtsyre, dybderens, fugtgivende maske, serum, øjncreme og afsluttende creme samt retning af bryn og massage af ansigt, nakke og skuldre. Alle – både mænd og kvinder – kan få glæde af den lækre ansigtsbehandling og alt i alt 75 minutters forkælelse af både krop og sjæl i hænderne på dygtige Pernille i hendes hyggelige klinik.

Derudover er der mulighed for at vinde lækre produkter til en værdi af 700 kr fra Nimue Skin Technology, som arbejder med hudplejeprodukter til alle hudklassifikationer. Hos Nimue klassificeres hudens tilstand i 4 typer (miljøskadet, hyperpigmenteret, problematisk eller sensitiv) og produkterne målrettes den enkelte type. Det anbefales at tale med en certificeret Nimuebehandler, inden produkterne udvælges og af samme grund kan jeg heller ikke på forhånd sige, hvilke produkter vinderen modtager. Når vinderen er fundet, skal vedkommende kontakte Pernille. Så kan I sammen finde ud af, hvilke produkter der vil være helt optimale og disse produkter sendes så efterfølgende med posten.

Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at lægge en kommentar til det her indlæg og skrive, hvem der skal vinde konkurrencen (dig selv eller måske en du holder af?) samt hvad du vil vinde – en Nimue Basis behandling på klinikken hos Pernille eller skønne produkter fra Nimue?

Konkurrencen løber til og med fredag d. 8 feb. hvorefter jeg trækker 2 heldige vindere.
Held og lykke til alle!!!

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)