Vind øko. plantefars og hummus…

100 kommentarer
Annonce

*Annonce* Konkurrencen er lavet i samarbejde med Valsemøllen Green Life.

Hvad enten det skyldes et hensyn til miljøet, pengepungen eller sundheden, så er der ingen tvivl om, at de kødfrie dage bliver flere og flere rundt omkring i de danske hjem. Herhjemme hos os har vi som regel 1-2 kødfrie dage hver uge og jeg elsker at finde på lækker og kødfri aftensmad, som både mætter og tilfredsstiller sanserne.

Hidtil har jeg holdt mig fra diverse “plantefars forklædt som kød” produkter. Jeg ser ingen grund til at spise noget, som smags- og udseendesmæssigt skal narre min hjerne til at tro, at det er kød jeg spiser, og jeg har ingen problemer med at spise grønt og vegetarisk. Alligevel blev jeg nysgerrig, da jeg blev præsenteret for Valsemøllens Green Life serie bestående af økologisk plantefars og hummus. Her er lige præcis tale om den slags produkter, som jeg kan se en mening med. Plantefars og hummus, baseret på kikærter og kartofler, som jeg selv kunne have fremtryllet hjemme i mit eget køkken og som jeg ikke vil tøve med at benytte mig af, hvis tiden er knap og madlavningen gerne må være nem.

Valsemøllen har foreløbigt lanceret 3 forskellige slags kødfri fars (klassisk krydret, indisk krydret med karry og italiensk inspireret fars med tomat og timian) og 3 slags hummus (klassisk, chili og linsehummus). Plantefarsen skal blot røres sammen med æg og vand eller mælk og steges på panden og hummusen skal røres sammen med vand og lidt olivenolie. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Jeg har afprøvet den klassiske, kødfri fars, som blev brugt i en gang vegetarburgere og derudover har jeg lavet både chili hummus og klassisk hummus. Chili hummusen var helt perfekt og blev spist med masser af sprøde grønsager. Den klassiske hummus blev smagt til med ekstra citron, spidskommen og lidt hvidløg, før jeg var helt tilfreds med smagen, men så sad den også lige i skabet. Smag og behag er jo forskellig, men så er det jo smart, at man selv kan tilføje ekstra smag med ganske få midler og et par nemme tricks.

Og så til konkurrencen, for jeg har nemlig fået lov til at udlodde en kasse med massevis af lækre og økologiske, kødfrie produkter (plantefars og hummus) fra Valsemøllen Green Life til en heldig læser her på bloggen. Alt hvad man skal gøre for at deltage i konkurrencen er at lægge en kommentar til det her indlæg.

Konkurrencen løber til og med søndag d. 17. marts.

Herefter udtrækker og kontakter jeg en heldig vinder, som kan se frem til at modtage en kasse med lækre produkter. Held og lykke til alle Jer som deltager.

 

100 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Asta
3 år siden

Åhh, det ville være skønt at prøve. Vi prøver også at holde en kødfri dag om ugen så det kunne være super med et alternativ. Bliver dog meget inspireret herinde – bruger dine ugeplaner til at planlægge mine egne madplaner udfra – tager lidt fra alle ugerne. Man har jo sine favoritter 🙂

Line Skouboe
3 år siden
Svar  Asta

Jeg krydser fingre! Vi skal flytte fra lejlighed til hus om en måned, så lidt hjælp til sund og hurtig mad ville være et hit!

Marie Nygaard
3 år siden

Dét ser spændende ud! 😋 Mon ikke hele husstanden også ville være med på den.

Cæcilie
3 år siden

Jeg elsker hummus, og ville også elske at komme til at lege med noget nyt i køkkenet i form af plantefarsen.

Ida
3 år siden
Svar  Cæcilie

Kunne være virkelig lækkert med lidt nye muligheder når man prøver at overbevise manden om at kødfri mad ikke betyder kedelig mad

Christina Dommerborg Nielsen
3 år siden
Svar  Cæcilie

Spændende 😉 Jeg er til dagligt meget stor fan af kød-kød, men til sommer skal vi ud og sejle i et års tid eller to, og så skal der altså nogle gange tænkes kreativt både i forhold til volume (hvor meget har vi plads til) og holdbarhed. Dette er jo perfekt at hive frem fra gemmerne, når vi halvvejs ovre Atlanterhavet får lyst til en frikadelle 👏

Marlene Stensen
3 år siden

Vi er helt klart godt på vej, med flere og flere kødfrie dage🌱🌱🌱, men det bliver så meget forskellige grøntsagssuppe eller grøntsagslasagne som går igen og igen. Kunne være fedt, at prøve noget nyt🍀🍀🍀.
Bliver ofte inspireret af dine gode opskrifter, tak for en god side

Stine Torp
3 år siden

Tænker det kunne give lidt inspiration til madlavningen👌🏻

Nanna Skovgaard
3 år siden

Ih, hvor ser det spændende og lækkert ud. 😍 Det vil jeg rigtig gerne prøve af med mine søde roomies. Og så kan vi arbejde lidt hårdere på flere kødfrie dage 😊

Lærke B
3 år siden

Det kunne være spændende at afprøve på min mand og den 1 1/2 årige. Jeg vil uden tvivl synes om det.
Tak for en god blog, som jeg tjekker flere gange om ugen.
God aften til dig.

Dorrit Tjørnehøj
3 år siden

🍀 åhr JA – den vil jeg gerne vinde – så skal min søn og svigerdatter forkæles 🍀🍀

Dorrit Tjørnehøj
3 år siden

🍀. Åhr ja – den vil jeg gerne vinde .. så skal min søn og svigerdatter forkæles 🍀🍀

Amanda
3 år siden

Spændende

Maria Pedersen
3 år siden

Det er endnu ikke lykkedes mig at overbevise mand + 3 børn om, at mad uden kød kan være ganske glimrende, så det ville være perfekt at vinde 🙂

Paula
3 år siden

Jeg er som dig heller ikke meget til “kødsnydeprodukter” og klarer fint de kødfrie dage uden – men den der pakke ser godt nok spændende ud! Og lige for tiden spiser jeg hummus som blev jeg betalt for det. Både som måltid men også som snack med fx grøntsagsstave. Så sådan en let løsning vil komme som sendt fra himlen! 🙂

Cecilie
3 år siden

Sådan et kit ville jeg være vild med! Jeg elsker at prøve nye, spændende produkter.

Heidi
3 år siden

Det vil jeg gerne vinde😊

Heidi
3 år siden

Det vil jeg gerne afprøve😊

Linda Lindved Jensen
3 år siden

Uhm! Jeg ville elske at vinde ♥️

ann
3 år siden

Uha – jeg kunne godt bruge mere inspiration til flere kødfrie dage, også nogle som ser lækre ud og smager godt, så min kæreste kan blive motivieret 😉

Karin
3 år siden

Ser spændende ud, elsker humus.

Susanne Heiselberg
3 år siden

Lige noget for min familie med flere der ikke spiser kød

Inger
3 år siden

Det kunne være sjovt at prøve!!

Gitte Eskelund
3 år siden

Det kunne være dejligt at vinde, er meget nysgerrig efter at prøve produkterne😀

Katrine
3 år siden

Har set deres hummus på hylderne i supermarkedet, og de så spændende ud, så dem ville jeg rigtig prøve. Har også holdt mig fra de kødfri, da det jeg har prøvet indtil nu ikke har været lækkert. Så super hvis her er det smagfuldt alternativ

Nawal
3 år siden

Min søn og jeg er allerede godt igang, med at afprøve vegetariske og veganske retter i vores hverdag. Der er SÅ mange lækre opskrifter derude efterhånden, og vi vil gerne fortsætte med det. Din blog følger jeg slavisk da jeg synes dine opskrifter er spændende, lækre og indbydende. Tak for dit store arbejde!

Susanne Poulsen
3 år siden

Jeg vil gerne overbevises om, at det er muligt at lave alternativer til kød. Har det lige som dig, hvorfor lave en fx “vegetarisk kylling” e.l.?

Bibi
3 år siden

Det kunne være spændende at få prøvet!

Susanne Jensen
3 år siden

Det vil jeg gerne prøve 😋

Linda Jørgensen
3 år siden

Har netop lige siddet ved køkkenbordet og snakket om “fremtidens mad”, da børnene har emneuge om dette i skolen. Vi kunne rigtig godt tænke os at spise mindre kød her i familien, men det er svært at komme igang, da det vil kræve nye vaner af os alle sammen både ift indkøb og madlavning. Tænker derfor at dette kødfrie produkt måske kunne sætte dette igang.

Inga. Endtsen
3 år siden

Kunne være rigtig sjovt at prøve, så håber jeg er heldig at vinde en pakke 🤞

Inga Bendtsen
3 år siden

Det kunne da være rigtig sjovt at prøve, så håber jeg er heldig at vinde en pakke 🤞

Maybritt Sørensen
3 år siden

Hvor ville jeg gerne vinde den skønne kasse med lækkerier , så kunne jeg rigtig forkæle mit barnebarn og kæreste , når de kommer hjem på besøg fra England.

Anne Kristensen
3 år siden

Den ville jeg SÅ gerne vinde. Kigger tit på produkterne men har ikke lige haft modet på at kaste mig ud i det. Men ville utrolig gerne spise mindre kød i dagligdagen🤞🏼

Simone Valentin Østergaard
3 år siden

Kunne være spændende at prøve produkterne og finde ud af om de er noget for mig 🙈 krydser fingre for at jeg bliver den heldige 😊

Mette
3 år siden

Vil være super dejligt for især min teenagedatter, som er vegetar. Vi spiser derfor meget vegetarisk herhjemme, men en gang imellem er det nemt, at hun selv eller vi kan lave noget nemt vegetarisk, hvis vi andre gerne vil have en “kød-dag” 🙂

Natacha
3 år siden
Svar  Mette

Jeg krydser fingre 😃

Lea
3 år siden

Ihh det vil jeg meget gerne vinde. Det ser så spændende og lækkert ud 😊

Trine Munk Sørensen
3 år siden

Det vil jeg gerne vinde. Jeg er trofast følger af dig og bliver godt inspireret af dine opskrifter 👍🍀

Kristina Nielsen
3 år siden

Åhh – det kunne være lækkert at glæde hele familien med lækre kødfri retter!:-):-)

Eva-Maria
3 år siden

Som forholdsvis nyslået vegetar vil jeg skisme gerne vinde den bunke lækkerier!

Camilla Almlund
3 år siden

Åhh ville være fedt at vinde. Ville gerne prøve at indføre en kødfri dag om ugen men mangler inspiration.

Lisbet Tønning
3 år siden

Jeg håber, jeg bliver den heldige 🍀
Så vil jeg dele med min søde datter Camilla.

Pernille christiansen
3 år siden

Jeg elsker kødfrie dage så jeg vil elske at vinde denne flotte kasse❤️ Så giver jeg kødet til Vitus 🐶🐕
Jeg vil vinde !!😂😂

Maibritt Jeppesen
3 år siden

Sikke en lækker omgang. Hjemme ved os spiser vi massevis af hummus så det ville da være fedt at prøve

Lene Pedersen
3 år siden

Spændende, – jeg vil gerne afprøve de nye produkter.

Lena
3 år siden

Det lyder som nogle spændende produkter- dem vil jeg gerne prøve af 🙂

Emma
3 år siden

Jeg har været vegetar i 4 år og holder mig også fra “erstatningsprodukterne” – kan ikke lide smagen af kød, og søger den heller ikke!! Men disse produkter har jeg studeret meget i supermarkedet, og vil super gerne prøve dem. Dog rækker studiebudgettet ikke så langt, så jeg håber at være heldig her 🙂

Sharonell Sanders
3 år siden

Fedt! Meat free Monday er et hit her!

Heidi Daniels
3 år siden

Det kunne være spændene at prøve. Har holdt mig fra produkterne, af samme grund som du beskriver.

Mette Beining Hedegaard
3 år siden

Åh vil elske at vinde det – jeg er mere og mere begyndt at undgå at spise kød pga. dyrevelfærden 🍀

Eva Jensen
3 år siden

Det vil jeg rigtig gerne prøve at servere for min datter 😋

Camilla Christensen
3 år siden

Det vil jeg gerne vinde til min skønne datter, der blev vegetar for et halvt år siden – og som har fortjent at blive forkælet med lidt nyt til kokkerierne♥️♥️

Benedicte Bojesen
3 år siden

<3

Lily Bøvling
3 år siden

Jeg elsker kikærter🥳
Og herhjemme er vi for nyligt begyndt at have fast 2 kødfrie (og gerne veganske) dage, så vores lille datter på knap 2 år også lærer at tænke på miljøet fra en ung alder – og at grøn mad ikke er kedeligt som det tit kan lyde til! 🙂
Vi ville elske at vinde sådan en kasse som ville falde i god jord hos en nyuddannet og en studerende med barn ♥️

Anne-Mette
3 år siden

Det er bare så dejligt når man kan finde nogen fornuftige produkter der kan hjælpe i køkkenet på de travle dage, uden at gå på kompromis med sundheden….😀

Pia
3 år siden

Er rigtig glad for hummus 😊 har prøvet plantefars og vil gerne have mere inspiration til kødfrie dage 👍

Mie F.
3 år siden

Hvor ser det spændende ud 😱 herhjemme prøver jeg også med 1-2 kødfrie dage i ugen, dog er min kæreste ikke helt tilfreds med den beslutning, så måske disse produkter ville kunne hjælpe lidt 😉

Lisbeth Føns Lundsgaard
3 år siden

Ældste datter (16 år) er på efterskole og har efteråret valgt at blive vegetar 🙃
Har hjemme har vi egentlig altid holdt 1-2 ugl. kødfrie dag….. men når vores datter er hjemme bliver jeg udfordret på det kødfrie til hende, nu hvor det for hendes vedkommende er hver dag 🤔🙃
….. Alt vinde en kasse med gode produkter og til inspiration vil være en gave – og så “ælsker” lillesøster og jeg en god humus, helst chilihumus 😊

Libbie
3 år siden

Jeg synes også produkterne ser vildt spændende ud og eftersom familien har taget godt imod både kidneybønner og humus tænker jeg det er oplagt at deltage her 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)