*Annonce* Konkurrencen er lavet i samarbejde med Valsemøllen Green Life.

Hvad enten det skyldes et hensyn til miljøet, pengepungen eller sundheden, så er der ingen tvivl om, at de kødfrie dage bliver flere og flere rundt omkring i de danske hjem. Herhjemme hos os har vi som regel 1-2 kødfrie dage hver uge og jeg elsker at finde på lækker og kødfri aftensmad, som både mætter og tilfredsstiller sanserne.

Hidtil har jeg holdt mig fra diverse “plantefars forklædt som kød” produkter. Jeg ser ingen grund til at spise noget, som smags- og udseendesmæssigt skal narre min hjerne til at tro, at det er kød jeg spiser, og jeg har ingen problemer med at spise grønt og vegetarisk. Alligevel blev jeg nysgerrig, da jeg blev præsenteret for Valsemøllens Green Life serie bestående af økologisk plantefars og hummus. Her er lige præcis tale om den slags produkter, som jeg kan se en mening med. Plantefars og hummus, baseret på kikærter og kartofler, som jeg selv kunne have fremtryllet hjemme i mit eget køkken og som jeg ikke vil tøve med at benytte mig af, hvis tiden er knap og madlavningen gerne må være nem.

Valsemøllen har foreløbigt lanceret 3 forskellige slags kødfri fars (klassisk krydret, indisk krydret med karry og italiensk inspireret fars med tomat og timian) og 3 slags hummus (klassisk, chili og linsehummus). Plantefarsen skal blot røres sammen med æg og vand eller mælk og steges på panden og hummusen skal røres sammen med vand og lidt olivenolie. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Jeg har afprøvet den klassiske, kødfri fars, som blev brugt i en gang vegetarburgere og derudover har jeg lavet både chili hummus og klassisk hummus. Chili hummusen var helt perfekt og blev spist med masser af sprøde grønsager. Den klassiske hummus blev smagt til med ekstra citron, spidskommen og lidt hvidløg, før jeg var helt tilfreds med smagen, men så sad den også lige i skabet. Smag og behag er jo forskellig, men så er det jo smart, at man selv kan tilføje ekstra smag med ganske få midler og et par nemme tricks.

Og så til konkurrencen, for jeg har nemlig fået lov til at udlodde en kasse med massevis af lækre og økologiske, kødfrie produkter (plantefars og hummus) fra Valsemøllen Green Life til en heldig læser her på bloggen. Alt hvad man skal gøre for at deltage i konkurrencen er at lægge en kommentar til det her indlæg.

Konkurrencen løber til og med søndag d. 17. marts.

Herefter udtrækker og kontakter jeg en heldig vinder, som kan se frem til at modtage en kasse med lækre produkter. Held og lykke til alle Jer som deltager.

 

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)