Så er den her!!! Jeg har ventet så længe på at skrive det her indlæg og nu er det endelig tid. Min kogebog er næææsten færdig og jeg kan slet ikke vente, til jeg rent faktisk sidder med den i hænderne og kan bladre igennem den. Bogen indeholder 55 helt nye opskrifter og den er blevet præcis som jeg havde forestillet mig – med mine ord og mine billeder.

Bogen er kort sagt en forlængelse af mig og min blog og alt er (næsten) som det plejer – masser af sniksnak, anekdoter, tips, ideer og massevis af nemme opskrifter på lækker hverdagsmad men i trykt form selvfølgelig.

Bogen udkommer i slutningen af juni, men den kan forudbestilles allerede nu med 20% forudbestillingsrabat og fri fragt (i hele Danmark). I skal blot skrive kuponkode schelde ved forudbestillingen.

Forudbestil min kogebog her!

 

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)