Så er den her! I 8 måneder er der blevet arbejdet med at udvikle den fineste app og nu er Madenimitliv App her endelig. Jeg har glædet mig helt vildt til at vise den til Jer, for den er blevet præcis, som jeg har ønsket mig og den kan hentes lige her til iPhone/iPad eller her til android. 

I appen, som selvfølgelig er reklamefri, finder du alle de bedste opskrifter fra bloggen listet i forskellige kategorier på en enkel og overskuelig måde, og der kommer hele tiden nye til. Desuden oploader jeg ugens madplan + opskrifter hver uge, så nu kan man altså ikke længere kun finde madplanen her på bloggen og i mit nyhedsbrev men også i appen.

I appen får du blandt andet :

  • Inspiration og +300 af mine bedste opskrifter på let og lækker hverdagsmad. Og der kommer løbende nye.
  • Ugens madplan, der gør det nemt at planlægge og få styr på aftensmaden.
  • Særskilt kategori med sunde opskrifter.
  • Særskilt kategori med vegetarmad til de kødfrie dage.
  • Mulighed for at gemme favoritter.
  • Simpel og overskuelig søgefunktion.

Og fik jeg nævnt, at appen selvfølgelig er helt fri for reklamer og andre forstyrrende elementer. Her er der kun fokus på billeder og lækre opskrifter.

Med appen har du alle mine bedste opskrifter lige ved hånden, både når du søger inspiration hjemme i sofaen, når du går i køkkenet og når du er ude og handle – appen virker nemlig både på telefon og tablet.

Find Madenimitliv Appen i App store og i Google Play (android).

 

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)