I har simpelthen taget så godt imod min nye Madenimitliv App, at jeg har besluttet mig for, at det er tid til en lille konkurrence.

Appen er reklamefri og indeholder +300 af de bedste opskrifter fra Madenimitliv.dk, så de altid er ved hånden. Både i køkkenet og når der skal købes ind i supermarkedet. Der er noget for enhver smag – forretter, hovedretter, desserter, bagværk, kager, tilbehør, supper, salater, madpakkehits og meget mere og der kommer løbende nye opskrifter til, ligesom ugens madplan også findes i appen.

Der er mulighed for at vinde gratis adgang til Maden i mit liv App for dig og et familiemedlem, en veninde, en kollega eller hvad ved jeg. Og har du allerede selv købt appen, så er du selvfølgelig også velkommen til at deltage og forære begge de 2 x gratis adgang væk.

Jeg stiller 3 x 2 apps på højkant og det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at lægge en kommentar til det her indlæg og fortælle, hvem du vil dele præmien med. Og for god ordens skyld vil jeg lige skynde mig at tilføje, at min app selvfølgelig kan downloades til både iPhone (App Store) og Android (Google Play).

Konkurrencen løber til og med fredag d. 22. juni, hvor jeg udtrækker 3 vindere.

Herefter kontakter jeg vinderne, som modtager koder til gratis download af appen. Held og lykke til alle der deltager 🙂

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)