*Annonce* Indlægget er lavet i samarbejde med Krops-Harmoni. 

Som blogger tilbringer jeg en stor del af min arbejdstid på en stol foran computerskærmen. Okay indrømmet, jeg render jo også rundt i køkkenet og til møder, men en stor del af min arbejdstid tilbringes foran skærmen eller i underlige vinkler med at tage de allerbedste fotos.

Det er klart, at den slags “hævner” sig på et eller andet tidspunkt, og efter at have døjet med en godt spændt nakke/ryg og tilbagevendende spændingshovedpine i et stykke tid, begyndte jeg i forsommeren at få Body SDS behandlinger hos Krops-Harmoni i Vejle.

Body SDS er et anerkendt, dansk udviklet behandlingssystem bestående af specielle massageteknikker, mobiliserende led frigørelser, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker, Body SDS akupressur og zonetryk og behandlingens fokus er at frigøre spændinger og øge lymfe- og blodgennemstrømningen i hele kroppen. Behandlingen kan enten være blid og stimulerende eller hård og dybdegående eller en kombination af disse, idet der altid tages udgangspunkt i den enkelte krop.

Der er tale om en helkropsbehandling og inden opstart har man en lille kort samtale om, hvordan man har det og om der er bestemte områder på kroppen, som der skal særligt fokus på. Herefter får man lokalet for sig selv, så man i fred og ro kan tage tøjet af og lægge sig på briksen under tæppet. For at kunne behandle kroppen mest optimalt, skal man helst kun have undertøj på, men føler man sig bedre tilpas med lidt mere tøj på, er det selvfølgelig også i orden.

Body SDS er ikke nogen form for “blid og hyggelig” massage, som man kender det fra diverse wellnessbehandlinger, men jeg må erkende, at det er noget af det bedste, som jeg har gjort for min krop længe. Efter de første par behandlinger kunne jeg næsten ikke rejse mig fra briksen igen. Jeg var let svimmel og havde susen for ørene pga. blodgennemstrømningen i hele kroppen, men det fortog sig heldigvis efter et par minutter og et glas vand. Det er i øvrigt vigtigt at drikke masser af vand ovenpå en behandling, så affaldsstofferne bliver skyllet ud af kroppen og man ikke får hovedpine.

Og apropos hovedpine, så har jeg stort set ikke døjet med hverken spændinger i nakken, ømme skuldre eller hovedpine, siden jeg startede mine behandlinger hos dygtige Addy, der ejer Krops-Harmoni i Vejle og Ågård. Jeg har tværtimod en helt fantastisk følelse i kroppen og er ligefrem kommet til at glæde mig til at ligge på briksen og mærke, hvordan min krop bliver arbejdet rigtig godt og grundigt igennem. Også selvom det indimellem godt kan mærkes, at hun tager fat.

Og lige præcis den følelse kunne jeg godt unde en af Jer søde læsere derude. Jeg har derfor fået lov til at udlodde et opstartsforløb på 3 Body SDS behandlinger til en værdi á 2100 kr hos Krops-Harmoni i Vejle eller Ågård ved Egtved – læs evt praktisk info lige her.

Alt hvad man skal gøre for at deltage i konkurrencen er at lægge en kommentar til dette her indlæg – enten her på bloggen eller på facebook – og skrive, hvem der skal vinde 3 skønne Body SDS behandlinger. Og man må selvfølgelig gerne pege på sig selv 🙂

Konkurrencen løber til og med søndag d. 29/9. Herefter udtrækker jeg vinderen, som kontaktes personligt.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)