I er så mange derude, der har skrevet til mig og fortalt, at min kogebog står øverst på Jeres ønskeseddel til jul. Det er jeg simpelthen så stolt og glad over, så jeg har taget fat i mit forlag og fået lov til at give Jer en lille “julegave”. Jeg har nemlig fået fingre i en rabatkode, der giver 20 % rabat min bog, ift. normalprisen på 229.95 kr og I kan således købe den til bare 183.96 kr.

Det er blot at gå ind på Muusmanns hjemmeside og finde min bog “Maden i mit liv. Nem og Lækker Hverdagsmad” og lægge den i kurven. Herefter skriver I ‘madenimitliv‘ (uden citationstegn) i rabatkuponfeltet og trykker ‘anvend rabatkupon’ og så trækkes rabatten helt automatisk. Tilbudet gælder indtil mandag d. 16. december, for så er vi helt sikre på, at I kan nå at modtage bogen inden jul, og sådan skulle det jo helst være.

Men det er ikke det hele. Der er nemlig også mulighed for at købe en signeret udgave af min bog inkl. 20 % i rabat, hvis det skulle have interesse? Det gøres på samme måde, nemlig ved at smutte ind på Muusmanns hjemmeside og lægge min bog i indkøbskurven, men så skal man skrive ‘signeret‘ (uden citationstegn) i rabatkuponfeltet og trykke ‘anvend rabatkupon’.

Der er mulighed for at købe en signeret udgave af min bog med 20 % rabat til sig selv eller en man holder af indtil torsdag d. 12 december. Fredag tager jeg nemlig til København og får skrevet hyggelige julehilsner i de bøger, som skal signeres og jeg skulle jo gerne nå at få dem alle med. Og så håber jeg selvfølgelig, at I der får min kogebog foræret i julegave – med eller uden en hilsen fra mig – vil blive rigtig glade for den.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)