Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Bloggens mest populære opskrifter (2019)…

11 kommentarer
Inspiration

2019 går på hæld og sædvanen tro har jeg været en tur i arkivet og kigge lidt på årets mest populære opskrifter her på madenimitliv. Det er der kommet denne her lille top 10 hitliste ud af og jeg kan allerede nu afsløre, at der er lidt for enhver smag til både hverdag og fest.

På en 10. plads finder vi denne her skønne kanelsneglekage med glasur. En skærekage, som er en nem, lækker og lidt anderledes variation over de klassiske kanelsnegle, der som regel laves på en gærdej som udrulles og smøres med kanelremonce.

Kanelsnegle kage…

På en 9. plads finder vi de her gode, grove boller, som efterhånden er en gammel favorit på bloggen. De skønne boller er supernemme at lave, idet dejen blot skal røres sammen, hæves og til sidst sættes på bagepladen ved hjælp af en spiseske dyppet i vand. Så bliver det næsten ikke nemmere at servere hjemmebagte boller.

Go’e grove boller – lynhurtige og lækre…

På 8. pladsen ligger en af bloggens absolutte favoritter, nemlig mine hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce. En god, gammel livret til både hverdag og fest, som altid er populær, når jeg finder den frem og støver den af.

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce…

På 7. pladsen ligger min allermest populære opskrift på pastasalat, nemlig denne her cremede pastasalat med kylling, bacon og masser af grønt. Et hit til grillmaden om sommeren, men den er sørme også god resten af året og ikke mindst i madpakkerne, hvilket formentlig forklarer den flotte placering på årets top 10 over mest populære opskrifter.

Cremet pastasalat med kylling, bacon og grønt…

På 6. pladsen ligger “arvtageren” til hakkebøfferne i fløde-paprikasauce, som vi fandt på 8. pladsen, nemlig hakkebøffer i fad med pikant sauce. En nyere udgave (fra 2019) af hakkebøfferne i en skøn sauce med pikantost fra og det har vist sig at give pote, for opskriften har som bekendt overhalet de “gamle” hakkebøffer. Gad vide, om bøfferne kan holde 6. pladsen i det kommende år, eller om de “gamle” hakkebøffer i fad smutter foran igen?

Hakkebøffer i fad med pikant sauce…

På plads nummer 5 ligger en rigtig familiefavorit, nemlig den klassiske paprikagrade med mørbrad, bacon og cocktailpølser, også kendt som mørbradgryde. Et hit med tilbehør af kartoffelmos eller ris og dampet grønt i løbet af efteråret og vinteren.

Paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser…

På 4. pladsen finder vi en rigtig hverdagslivret, nemlig denne her lækre og lynhurtige kylling i karry og det kommer ikke som nogen overraskelse. Kylling i karry og boller i karry hører til blandt danskernes absolutte favoritter og når vi ikke rigtigt ved, hvad menuen skal stå på til aften, så bliver det ofte kylling eller boller i karry med ris.

Den lækreste kylling i karry – super nem opskrift…

One pot bølgen har endnu ikke lagt sig i Danmark og det er da også genialt, at man kan smide samtlige ingredienser til aftensmaden i én og samme gryde og 15-20 minutter senere er aftensmaden klar. Her på madenimitliv er det især one pot pasta med kylling og bacon, der hitter og opskriften er således endt i årets top 3.

One pot pasta med kylling og bacon…

På 2. pladsen finder vi mine hjemmelavede romkugler, der er klar på bare 5 minutter. Romkuglerne er virkelig skønne og har fået mange fans henover sommeren, hvor jeg ofte har haft en stor portion miniromkugler med som smagsprøver, når jeg har været ude og signere min kogebog hos diverse boghandlere.

Hjemmelavede romkugler på 5 minutter…

Tadaaaaaa!!!!! På 1. pladsen ligger de koldhævede morgenmadsboller. De nemmeste boller, som vi selv og mange andre spiser til morgenmad hver weekend, fordi de er så nemme at lave, at det næsten ikke kan betale sig at køre til bageren. Dejen røres sammen på et par minutter om aftenen og hæver på køl natten over. Så er det bare at sætte bollerne på en bageplade med en våd spiseske og bage dem om morgenen og så kan man glæde sig til at servere lækkert, nybagt morgenbrød til hele familien. Et hit året rundt og derfor er opskriften selvfølgelig også endt som årets topscorer.

Koldhævede morgenmadsboller…

 

 

Subscribe
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Annitta
4 år siden

En masse skønne opskrifter, har stort set været dem alle igennem undtagen nr 10, 4 og 2, men det må der ændres på, så kanelkagen skal afprøves i dag😊
Rigtig godt nytår og glæder mig til at følge med i det nye år🎉

Lissi S Olsen
4 år siden

Ser spændende ud, flere retter skal prøves i det nye år

Pia Larsen
4 år siden

Ja, tak jeg vil gerne modtage madplaner 🤪

Helle Rose
4 år siden

Tak for nogle dejlige og let at gå til opskrifter.
Kanelkagen er bare skøn.

Anette HOLM
4 år siden

Jeg vil gerne modtage opskrifter på
De 10 påpulære retter

Jeg læser meget på opskrifter og samler på gode opskrifter.

På forhånd tak

Rene Asmussen
3 år siden

He he he denne liste blev lige printet og valgt som min madplan denne uge ;D