Madplan uge 13.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 13

Så er jeg klar med en madplan til uge 13. Og med det helt forrygende, skønne forårsvejr, som vi har haft på det sidste, så jeg har jo bare lyst til at fylde madplanen med masser af forårsmad. Jeg tænker blandt andet, at vi skal have et rigtig lækkert stykke lammekød. Og er man ikke helt så vild med lam, som vi er herhjemme, så kan lammet jo sagtens erstattes af okse- eller kalvekød. Enten et helt stykke kød eller en rigtig god bøf.

Derudover er vi igen begyndt at spise lækre og lette måltidssalater. Og endelig tænker jeg, at vi også lidt så stille kan begynde at tage hul på påskelækkerierne. Jeg skal i hvert fald lave fine påskereder af chokolade i den kommende uge.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 13.

Mandag.

Vi starter ugen med en gang texmex og det bliver denne her skønne tacopande med krydret oksekød. Jeg serverer gerne kogte ris og sprøde tortillachips til tacopanden, men lune tortillapandekager eller sprøde tacoskaller er også lækkert. Eller bare et stykke godt brød.

Tacopande med krydret oksekød…

Tirsdag.

Tirsdag aften skal vi have en lækker pastasalat med kylling, karry og bacon. Pastasalaten er for øvrigt også oplagt til frokost og i madpakken så lav gerne en ekstra stor portion.

Pastasalat med kylling, karry og bacon…

Onsdag.

Selvom det er forår, så nyder vi stadig at få en varm portion suppe til aftensmad engang imellem. Og denne her grønne ærtesuppe smager ikke bare godt, den er også noget så smuk at se på.

Grøn ærtesuppe…

Torsdag.

Torsdag aften skal vi have en klassisk, svensk pølseret. Jeg har tilføjet gulerødder til retten, for at få lidt mere fylde og mæthed, men det bestemmer man jo selv og gulerødderne kan sagtens erstattes af lidt ekstra kartofler eller pølser.

Svensk pølseret…

Fredag.

Hvidløgsgratinerede jomfruhummere er altså lidt af en skaldyrsfavorit herhjemme, så det skal vi have fredag aften. Jomfruhummere forbindes måske mest med forretter, men med en god salat og lækkert brød til kan de sagtens spises som hovedret. Mængden afhænger lidt af appetit og hummernes størrelse, selvfølgelig. Jeg vil nok beregne 4-8 stk pr. person.

Gratinerede jomfruhummere med hvidløg.

Lørdag.

Der skal lam til om foråret og lørdag aften står menuen på en lækker, rosastegt lammekrone. Man kunne selvfølgelig gå helt klassisk til værks og servere flødekartofler til. Men jeg tænker, at vi i stedet skal have en portion feta kartofler, og måske salat.

Lammekrone – nem opskrift på rosastegt lam.

Søndag.

Vi afslutter ugen med et cremet pastafad med bacon og ærter. Nemt og lækkert og lige ud ad landevejen. Desuden et rigtigt familiehit – hvad kan man næsten forlange mere?

Pastafad med bacon og ærter…

Ugens lækkeri.

De her skønne påskereder af chokolade er både nemme at lave og virkelig lækre. Også en oplagt gaveidé, hvis man vil forkæle familie eller venner med lidt påskelækkerier.

Chokolade påskereder…

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)